Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται προσωπικό από κατάστημα τροφίμων/τουριστικών ειδών στον Ύψο
- Ζητείται πωλήτρια από κατάστημα στο κέντρο
- Ζητείται ηλεκτρολόγος/ μηχανολόγος μηχανικός
- Ζητείται προσωπικό από το Malibu Summer στη Δασιά
- Zητείται νέος/α για service/ παραγωγή ναργιλέ
- Ζητούνται πωλήτριες από κατάστημα ρούχων στην παλαιά πόλη
- Ζητείται πωλητής/τρια από κατάστημα στο κέντρο
- Ζητείται πωλητής/τρια καταστήματος από την Athens Protasis
- Ζητείται προσωπικό από το κέντρο κρέατος Λαβράνος-Lavranos Delimeat
- Ζητείται βοηθός κουζίνας από ψησταριά στο Κομμένο
Τι παίζει Σήμερα
![]() |
Συνταγή για Πασχαλινό τσουρέκι
Πασχαλινό τσουρέκι
1 κιλό αρεύρι
150γρ βούτυρο
6 αυγά και 1 κρόκος αυγού
100 γρ.μαγιά
300 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκι μαχλέπι
1 κουταλάκι μαστίχα
1 ποτηράκι γάλα
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη μαγιά σε χλιαρό νερό προσθέτοντας ένα φλιτζάνι αλεύρι περίπου και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει χυλός. Σκεπάζουμε το μείγμα και το αφήνουμε να φουσκώσει. Σε άλλη λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι και κάνουμε μια λακκούβα στη μέση. Σε μικρό μπλέντερ χτυπάμε τη μαστίχα και το μαχλέπι μέχρι να γίνουν σαν σκόνη. Τα ρίχνουμε στη λακκούβα που έχουμε κάνει στο αλεύρι μαζί με τα αυγά, τη ζάχαρη, το βούτυρο(χλιαρό) και τέλος διαλυμένηυ σε λίγο νερό μαγιά. Ζυμώνουμε πολύ καλά μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή ζύμη. Την αφήνουμε για 2 περίπου να φουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της. Πλάθουμε τα τσουρέκια και τα αφήνουμε να φουσκώσουν για λίγο. Στη συνέχεια, τα αλείφουμε με κρόκο αυγού αραιωμένο με δυο τρείς σταγόνες νερό. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά περίπου στους 180 βαθμούς C.