Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται προσωπικό από τη Diellas
- Ζητείται προσωπικό από το Earth cafe
- Ζητείται φορτοεκφορτωτής και οδηγός από την μεταφορική Κορφού
- Ζητείται προσωπικό από το Spyros Bar Restaurant στον Κοντογιαλό
- Πωλείται διαμέρισμα στο Κανόνι
- Πωλείται διαμέρισμα στην Villa Rossa
- Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Atlantica Nissaki Beach
- Ζητείται συνεργάτης για κουζίνα από το Pelecas Country Club
- Ζητείται προσωπικό κουζίνας από εστιατόριο στο κέντρο της παλιάς πόλης
- Ζητείται προσωπικό από εστιατόριο/μπαρ στο Μπαρμπάτι
Τι παίζει Σήμερα
![]() |
Συνταγή για μουστοκούλουρα
Υλικά:
1 1/2 κιλό αλεύρι
3/4 φλιτζανιού λάδι
1 κουταλιά κοφτή κανέλα ψιλή
1 κουταλάκι κοφτό γαρίφαλα κοπανισμένα
1 φλιτζάνι πετιμέζι
2 φλιτζάνια χλιαρό νερό
3 κουταλάκια ανθρακική αμμωνία
1/3 φλιτζανιού μέλι
Κοσκινίζετε το αλεύρι και το ανακτεύετε με τα κανελογαρίφαλα. Το βάζετε σε πήλινη λεκάνη και κάνετε μια γουβίτσα στη μέση. Καίτε το λάδι (να καπνίσει) και το ρίχνετε στο αλεύρι. Αφήνετε να κρυώσει λιγάκι και τρίβετε με τις παλάμες σας το αλεύρι για να ενωθεί με το λάδι. Διαλύετε το πετιμέζι μέσα στο χλιαρό νερό και ρίχνετε και την αμμωνία να λιώσει καλά. Τα προσθέτετε στο αλεύρι, ρίχνετε και το μέλι και ζυμώνετε καλά να ενωθούν όλα τα υλικά (αν χρειαστεί αλεύρι, προσθέτετε λιγάκι). Πλάθετε τα κουλουράκια σε διάφορα σχήματα και ψήνετε σε μέτριο φούρνο επί 20 λεπτά. Σημ.: Αντί λάδι, μπορείτε να βάλετε 1/2 φλιτζάνι βούτυρο ή βιτάμ.
Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ της Σοφίας Σκούρα
Corfuland Live Webcams


Nautilus
Ανεμόμυλος


Oasis Hotel
Πέραμα, Κέρκυρα


La Veranda Di Corfu
Ναυσικάς, Κανόνι