Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται κοπέλα για ταμείο από το Wok spot
- Ζητείται καμαριέρα από το ξενοδοχείο Ray Hotel στο Πέραμα
- Ζητείται προσωπικό από κατάστημα τροφίμων/τουριστικών ειδών στον Ύψο
- Ζητείται πωλήτρια από κατάστημα στο κέντρο
- Ζητείται ηλεκτρολόγος/ μηχανολόγος μηχανικός
- Ζητείται προσωπικό από το Malibu Summer στη Δασιά
- Zητείται νέος/α για service/ παραγωγή ναργιλέ
- Ζητούνται πωλήτριες από κατάστημα ρούχων στην παλαιά πόλη
- Ζητείται πωλητής/τρια από κατάστημα στο κέντρο
- Ζητείται πωλητής/τρια καταστήματος από την Athens Protasis
Τι παίζει Σήμερα
![]() |
Υλικά
-
1 κιλό γαρίδες, μέτριες ή μικρές, καθαρισμένες
-
1 κουτ. σούπας μέλι
-
50 ml χυμός λεμονιού
-
1 κουτ. γλυκού κουρκουμάς
-
1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα καυτερή
-
2 αβοκάντο ώριμα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους 1 - 2 εκ.
-
250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση ή στα τέσσερα
-
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
-
3 κουτ. σούπας φρέσκα φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
-
100 ml ελαιόλαδο
-
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Eκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβοκάντο, τα ντοματίνια, το κρεμμυδάκι, αλατοπίπερο, το δυόσμο και 60 ml από το ελαιόλαδο. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το μέλι, το λεμόνι, τον κουρκουμά και το υπόλοιπο λάδι και αλείφουμε με το μείγμα τις γαρίδες.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τις γαρίδες για 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τις αδειάζουμε στο μπολ με τα ντοματίνια και ανακατεύουμε. Συνοδεύουμε με ένα αφράτο πιλάφι.
Πηγή: gastronomos.gr