Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Zumba! Η νέα τρέλα στο χώρο των παρκέ!

ImageZUMBA! H νέα τρέλα στο χώρο των παρκέ !!

Εάν σας αρέσει ο χορός και ψάχνετε για έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στη σωματική άσκηση δεν έχετε παράνα δοκιμάσετε ZUMBA!  Είναι η τρέλα που έχει κατακτήσει την Αμερική και πλέον είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας, καθώς και στο νησί μας. Ακούει στο όνομα Zumba fitness και για όσους δεν γνωρίζουν τΙ είναι, διαβάστε λίγα λόγια για το πως ξεκίνησε...

Ο Βeto Perez από τη Κολομβία είναι ο δημιουργός της zumba. Μια μέρα μπαίνοντας στην τάξη του συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει την μουσική του αερόμπικ και ότι η μοναδική του εναλλακτική λύση ήταν να φέρει ότι κασέτες είχε στο αυτοκίνητο του. Αυτές περιελάμβαναν τα τραγούδια που αγαπούσε, παραδοσιακά Latin, salsa, cumbia και merengue, μουσική με την οποία είχε μεγαλώσει. Ήταν πρόκληση να αυτοσχεδιάσει επί τόπου ένα ολόκληρο μάθημα μη χρησιμοποιώντας τη γνωστή aerobics μουσική. Ο Βeto ανταποκρίθηκε στην πρόκληση και από εκείνο τον αυτοσχεδιασμό της στιγμής γεννήθηκε το επαναστατικό πρόγραμμα – Zumba®!!!

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστή ως χορευτικό πρόγραμμα και διδάσκεται κυρίως σε σχολές χορού. Συνδυάζει βήματα Latin, Βelly dance, hip-hop, African , Bollywood και πολλά άλλα ήδη με μουσική μοναδική που χαρίζει απίστευτη διασκέδαση, χαμόγελα, ενώ παράλληλα γυμνάζει όλο το σώμα. Σε ένα μάθημα zumba μπορείτε να χάσετε έως και 800 θερμίδες την ώρα. Για να είστε όμως σίγουροι ότι μαθαίνετε τη σωστή zumba από έναν σωστά εκπαιδευμένο και αναγνωρισμένο instructor μπείτε στο zumba.com και απλά να γράψετε το όνομα του.

Δεν χρειάζεται να έχετε ασχοληθεί με το χορό για να ξεκινήσετε ZUMBA.  Αρκεί να θέλετε να συνδυάσετε σωματική άσκηση με κέφι και μουσική!

Δήμητρα Βλάχου

Ritmo Dance Studio

Εθν. Αντιστάσεως, τηλ 26610 46496

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News