Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ξεκίνησε στην Κέρκυρα το FVW workshop με τις καλύτερες εντυπώσεις

Ξεκίνησε δυναμικά, στην Κέρκυρα το fvw workshop για τα Ιόνια νησιά και ακολουθεί η συνεδριακή ημέρα. Είναι το 10ο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα. Εντυπωσίασαν οι πρώτες εικόνες και οι υποδομές φιλοξενίας τους 40 περίπου Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες και τον αρχισυντάκτη του FVW Klaus Hildebrandt.

Από την πρώτη ημέρα κέρδισε τις εντυπώσεις η πόλη της Κέρκυρας με τον ξεχωριστό χαρακτήρα της, την ιστορία, τις επιρροές, τα χρώματα, τη μουσική και όλα τα αξιοθέατα και μουσεία που προβάλλουν τον πολιτισμό και τη φιλοξενία των ανθρώπων. Ακολούθησαν εκδρομές και εμπειρίες στην ενδοχώρα με τα μοναδικά τοπία, τη φυσική ομορφιά, το παραδοσιακό χρώμα, τη θάλασσα.

Ξεκίνησε στην Κέρκυρα το FVW workshop με τις καλύτερες εντυπώσεις

Οι ξεναγήσεις βοήθησαν στη γνωριμία και κατανόηση τόσο της ιστορίας όσο και της πολιτιστικής διαδρομής για να γίνει η σύνδεση με το σήμερα. Η τοπική κουζίνα αναδείχθηκε με κάθε ευκαιρία.

Ξεκίνησε στην Κέρκυρα το FVW workshop με τις καλύτερες εντυπώσεις

Ακολουθεί αύριο η συνεδριακή ημέρα με ομιλητές και συμμετέχοντες μεταξύ άλλων από τα Ιόνια νησιά, τους tour operators και τους τουριστικούς πράκτορες όπου θα αναπτυχθούν οι ευκαιρίες, οι τάσεις τα σύγχρονα εργαλεία προώθησης και ανάπτυξης του προορισμού και των επιχειρήσεων στη γερμανική αγορά. Συντονίζει ο αρχισυντάκτης του FVW, Klaus Hildebrand.

Το FVW, το μεγαλύτερο ΜΜΕ για τον Τουρισμό στη Γερμανία, με πορεία πλέον των 50 ετών, με μοναδική εμπειρία στα θέματα τουρισμού, συνδιοργανώνει το fvw workshop με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας, την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Κέρκυρας, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Κέρκυρας και άλλους φορείς του τόπου.

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News