Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Το Travel Channel στην Κέρκυρα για διαφημιστική καμπάνια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΕΟΤ με σκοπό την ενίσχυση της εικόνας της χώρας ως ελκυστικού τουριστικού προορισμού και την αύξηση της τουριστικής κίνησης πραγματοποιεί διαφημιστική καμπάνια σε συνεργασία με το διεθνές ταξιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο TRAVEL CHANNEL INTERNATIONAL.

Το TRAVEL CHANNEL INTERNATIONAL αποτελεί το μοναδικό κανάλι με εμβέλεια σε Ευρώπη , Μέση Ανατολή και Αφρική , εκπέμπει σε 118 χώρες σε 20 διαφορετικές γλώσσες και υπολογίζεται ότι το πρόγραμμά του μεταδίδεται σε περίπου 60 εκατομμύρια νοικοκυριά . Ο μέσος τηλεθεατής του ανήκει σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον για την Ελλάδα κοινό – στόχο , καθώς σύμφωνα με το προφίλ του είναι νεότερος, πιο ευκατάστατος και επιτυχημένος από τον μέσο εύπορο Ευρωπαίο.

ImageΣτα πλαίσια αυτής της δράσης το συνεργείο του TRAVEL CHANNEL επισκέπτεται την χώρα μας από τις 23/4/2012 εως τις 2/5/2012 και θα κινηματογραφήσει περιοχές της υπό την καθοδήγηση του ΕΟΤ και των κατατόπους Περιφερειακών Υπηρεσιών Τουρισμού. Το αποτέλεσμα αυτής της δουλειάς θα προβάλλεται για τρεις μήνες συνεχώς από το τηλεοπτικό δίκτυο TRAVEL CHANNEL INTERNATIONAL διαφημίζοντας την χώρα μας διεθνώς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 25.4.2012 το συνεργείο βρέθηκε στην Κέρκυρα και πραγματοποίησε λήψεις σε όλα τα αξιοθέατα του Ιστορικού Κέντρου της Πόλης αποτυπώνοντας συγχρόνως την Κέρκυρα ως μια ζωντανή κοσμοπολίτικη πόλη με έντονο ευρωπαϊκό αέρα, με αναφορές στο ιστορικό της παρελθόν και την ένταξή της στα μνημεία Παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Την Πέμπτη το πρωί πριν αναχωρήσουν για τον επόμενο προορισμό τους κινηματογράφησαν το ανάκτορο του Αχίλλειου και το Ποντικονήσι.

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση και το θαυμασμό τους για την πόλη της Κέρκυρας ως προορισμού city break εξέφρασε το συνεργείο του TRAVEL CHANNEL χαρακτηρίζοντας την πόλη «ζωντανή» γεμάτη νέους και φιλόξενη.

Τέλος έδωσαν τα εύσημα για την άψογη οργάνωση της επίσκεψής τους .Στην προσπάθεια αυτή συνεργάστηκαν υπό την καθοδήγηση του Προϊσταμένου της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του ΕΟΤ κου Κώστα Τσουμάνη και των υπάλλήλων της ΠΥΤ κας Μαρίας Γαλουντζή και κου Φώτη Τσίπη, ο Δήμος Κέρκυρας, το Εστιατόριο REX και το Ξενοδοχείο CORFU PALACE.


Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News