Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Το νεότευκτο Mein Schiff III στο λιμάνι της Κέρκυρας

Πρώτη  προσέγγιση στην Ελλάδα και στο λιμάνι της Κέρκυρας το 2014 από το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 3 

«Καυτός» αναμένεται ο Ιούλιος για το λιμάνι της Κέρκυρας αφού οι προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων ανέρχονται σε 65, με αρκετές «φορτωμένες» ημέρες. Ξεχωριστή αλλά και συνάμα ιδιαίτερη η έλευση του νεότευκτου κ/ζ  Mein Schiff III, του νεότερου και μεγαλύτερου πλοίου στον στόλο της TUI με μοναδικό ελληνικό προορισμό την Κέρκυρα!

Το νεότευκτο Mein Schiff III στο λιμάνι της Κέρκυρας Συγκεκριμένα τον Ιούλιο από την Τετάρτη 02.07 και σχεδόν σε καθημερινή βάση κρουαζιερόπλοια θα ελλιμενίζονται στον λιμένα με κάποιες ημέρες να ξεχωρίζουν  όπως :

11/7 – 4 k/z–  8.000 επιβάτες

14/7 –  4k/z–  6.800 επιβάτες

16/7 – 4 k/z–  5.600 επιβάτες     

25/7 – 4 k/z–  8.000 επιβάτες

28/7 – 5 k/z– 7.800 επιβάτες

Σημαντική όμως κρίνεται η παρουσία του κ/ζ Mein Schiff III τις 11/7, αφενός λόγω της πρώτης προσέγγισης του στο λιμάνι της Κέρκυρας, αφετέρου γιατί η Κέρκυρα θα είναι ο μοναδικός ελληνικός προορισμός κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν. Το 294μ. πλοίο είναι το νεότερο και μεγαλύτερο που απευθύνεται στη γερμανική αγορά κυρίως, ενώ οι κρουαζιέρες του ξεκίνησαν στις 13/6 από το Αμβούργο όπου και βαφτίστηκε! Το Mein Schiff 3 θα δραστηριοποιηθεί στην κεντρική Μεσόγειο, το Ιόνιο και την Αδριατική μέχρι τον Οκτώβριο οπότε και θα μετεγκατασταθεί στα Κανάρια Νησιά μέχρι και τον Απρίλιο. Καλοτάξιδο!

Το νεότευκτο Mein Schiff III στο λιμάνι της Κέρκυρας

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News