Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Θέσεις εργασίας από την Equal Society έως 07/12

Δώδεκα ενεργές θέσεις εργασίας συγκέντρωσε και παρουσιάζει η Equal Society για το χρονικό διάστημα 01-12-2014 έως 07-12-2014. 

 

EQUAL SOCIETY

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

Δώδεκα ενεργές θέσεις εργασίας συγκέντρωσε και παρουσιάζει η Equal Society για το χρονικό διάστημα 01-12-2014 έως 08-12-2014.  

 

Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society προσπαθεί να στηρίζει τους ανέργους ενημερώνοντάς τους εβδομαδιαία για τις κενές θέσεις εργασίας που υπάρχουν στο νησί της Κέρκυρας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.. 

Θέσεις εργασίας από την Equal Society  έως 07/12

Αυτή είναι μία πρωτοβουλία του Οργανισμού μας έτσι ώστε οι άνεργοι να μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας που υπάρχουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Κέρκυρας, για να μπορούν να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην εύρεση εργασίας.

 

Στον πίνακα Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της εβδομάδας αυτής μπορείτε να πληροφορηθείτε για την προσφορά εργασίας τόσο σε ξενοδοχοϋπάλληλους, όπως σε μάγειρες, υπάλληλο υποδοχής, προϊστάμενο/η ορόφων, rooms division manager, food and beverage manager και sous chef, μιας και ήδη τα ξενοδοχεία ψάχνουν προσωπικό για τη θερινή περίοδο 2015, όσο και σε καθηγητές πανεπιστημίου,πωλητές, υπάλληλος χρυσοχοείου, ανειδίκευτους εργάτες, υπάλληλους γραφείου, βοηθό barman.

 

Αναλυτική παρουσίαση όλων των θέσεων στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

 

https://equalsociety.wordpress.com/2014/12/02/domi-enimeros-anergon-epixeiriseon/

 

Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη 61, 4ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2661021203. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 

www.equalsociety.gr

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News