Τι παίζει Σήμερα

Latin Fiesta @ Cygnus, 01/02/2023

Ώρα έναρξης: 20:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

H Αυλή στις καλύτερες ταβέρνες της Ελλάδας από τους αναγνώστες The Guardian

Oι αναγνώστες της Βρετανικής εφημερίδας The Guardian προτείνουν τις αγαπημένες τους καλύτερες ταβέρνες στην Ελλάδα όπου μπορεί ένας επισκέπτης να απολαύσει ουζάκι ή μια παγωμένη μπύρα μαζί με γευστικούς μεζέδες,  ύστερα από μια ημέρα στην παραλία ενός ελληνικού νησιού ! 

Στα Ιόνια Νησιά και στην Κέρκυρα ξεχώρισαν και προτείνουν στο κοινό της έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας The Guardian το μεζεδοπωλείο Αυλή στη Γαρίτσα όπου μπορεί να καθίσει κανείς στην υπέροχη αυλή του κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας με φόντο τον κόλπο της Γαρίτσας, να απολαύσει τη δύση του ήλιου, το εκλεκτό φαγητό σε προσιτές τιμές και κάπου στη φαντασία του να φέρνει τον ηθοποιό Pierce Brosnan να ξεπροβάλλει με το σκάφος του στο βάθος του Παλαιού Φρουρίου και την Meryl Streep να βγαίνει από την αυλή τραγουδώντας !

Μέσα στο ίδιο άρθρο ξεχώρισαν και πρότειναν beach cafe αγαπημένα τους στην Ελλάδα, όπως το Lepeda Beach Cafe στην Κεφαλονιά.

H Αυλή στις καλύτερες ταβέρνες της Ελλάδας από τους αναγνώστες The Guardian

 

Ο ηθοποιός Pierce Brosnan το περσινό καλοκαίρι δειπνούσε στην Αυλή χωρίς όμως την αγαπημένη του συνεργάτιδα Meryl Streep.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο εδώ: http://www.theguardian.com/travel/2014/

Συντάκτης: Φαϊτά Ελίνα

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland News