Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Τα σχέδια ανάπλασης του Άλσους Γαρίτσας και Ανεμόμυλου

Ήπιας μορφής ανάπλασης του Άλσους Γαρίτσας και Ανεμόμυλου και φιλικης στο περιβάλλον προβλέπει το σχέδιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Τα σχέδια ανάπλασης του Άλσους Γαρίτσας και Ανεμόμυλου

Τα σχέδια ανάπλασης του Άλσους Γαρίτσας και ΑνεμόμυλουΕιδικότερα, ως προς το Άλσος Γαρίτσας προβλέπεται να υλοποιηθεί σημειακή τροποποίηση της εσωτερικής διαδρομής πεζοδρόμου άλσους Γαρίτσας. Επίσης, οργάνωση πλατώματος ανάπαυσης και παιχνιδιών από την εσωτερική πλευρά της υφιστάμενης γεφυρούλας, εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης παιδικής χαράς, κατασκευή νέας πίστας σκειτ, βελτίωση υπάρχοντος γηπέδου καλαθοσφαίρισης, τοποθέτηση έξι οργάνων γυμναστικής ενηλίκων, εργασίες επισκευής και ανακατασκευής του κτιρίου των τουαλετών, αντικατάσταση των σιδερένιων πάγκων με νέους, πλήρης αντικατάσταση του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και του δικτύου, τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων, ανακατασκευή της πλακόστρωσης στο παραλιακό πεζοδρόμιο της Γαρίτσας, αναβάθμιση χώρων πρασίνου, τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων και τοποθέτηση παγκακιών στους χώρους με τον χλοοτάπητα.

 

Τα σχέδια ανάπλασης του Άλσους Γαρίτσας και Ανεμόμυλου

Ως προς το Άλσος Ανεμομύλου, προβλέπεται να υλοποιηθεί σημειακή τροποποίηση εσωτερικής διαδρομής πεζοδρόμου άλσους Ανεμομύλου, εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης παιδικής χαράς, κατασκευή νέων καθιστικών, πλήρης αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σύμφωνα με την μελέτη Η/Μ και αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων. Επίσης, προβλέπεται κατασκευή γηπέδων του παιχνιδιού Bocce, τοποθέτηση δύο τραπεζιών για επιτραπέζια αντισφαίριση-πιγκ-πογκ, διαμόρφωση χώρου εκδηλώσεων για προβολές/ διαλέξεις κλπ με κατασκευή τριών κερκίδων χαμηλού ύψους, τοποθέτηση έξι οργάνων γυμναστικής ενηλίκων, εργασίες επισκευής και ανακατασκευής του κτιρίου των τουαλετών, τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων και εργασίες πρασίνου.

Σημειώνεται ότι η πράξη θα υλοποιηθεί με τρία υποέργα τα οποία αφορούν τη Διαμόρφωση – Ανάπλαση άλσους Γαρίτσας- Ανεμομύλου, την προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση του άλσους Γαρίτσας- Ανεμομύλου και την Σωστική Αρχαιολογική Έρευνα. Υπενθυμίζεται ότι ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.080.000,00 ευρώ,  η σύμβαση κατασκευής του υπεγράφη με τον ανάδοχο στις 12 Ιανουαρίου, έχει δε προθεσμία εκτέλεσης 15 μήνες.
 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News