Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Τα «Νησιά της Ελλάδας» και η Κέρκυρα στο Πρώτο Θέμα από τις εκδόσεις Μίλητος

Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι δυο σειρές φωτογραφικών λευκωμάτων «Ελλάς Άνωθεν» και «Χαμένες Πατρίδες» μία εκδοτική σειρά-κόσμημα, με πέντε λευκώματα αφιερωμένα στα διαμάντια του ελληνικού γεωγραφικού χώρου, κυκλοφορεί με το «Πρώτο Θέμα», ξεκινώντας από την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014. 

Τα «Νησιά της Ελλάδας» και η Κέρκυρα στο Πρώτο Θέμα από τις εκδόσεις Μίλητος

Η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Κέρκυρα, η Ρόδος και οι Σποράδες ξεδιπλώνουν τα απαράμιλλα φυσικά τους κάλλη μέσα από σπάνιες, καλλιτεχνικές φωτογραφίες από τις Εκδόσεις Μίλητος. Μέσα από τις σελίδες κάθε λευκώματος, τα «Νησιά της Ελλάδας» ζωντανεύουν με έναν μοναδικό τρόπο, γεμάτα από τα χρώματα που τα καθιστούν ονειρικό προορισμό για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Οι πολυτελείς εκδόσεις, εκτός από την υψηλή αισθητική ποιότητα με την οποία αποτυπώνουν τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά, περιλαμβάνουν και αναλυτικά κείμενα, γραμμένα στην ελληνική αλλά και την αγγλική γλώσσα για τα εκατομμύρια των τουριστών που πρόκειται να επισκεφθούν την Ελλάδα.  Οι σπάνιες ομορφιές της Σαντορίνης, της Μυκόνου, της Κέρκυρας, της Ρόδου και των Σποράδων ανήκουν σε όλους, τα λευκώματα όμως αυτής της εξαιρετικής σειράς θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στους αναγνώστες της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Αυτή την Κυριακή λοιπόν, μη χάσετε την προσφορά της σειράς λευκωμάτων «Νησιά της Ελλάδας» που συνεχίζεται με το νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα.


Η Κέρκυρα, -η αρχόντισσα του Ιονίου πελάγους με τη ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει είναι σημείο διασταύρωσης πολιτισμών και συνύπαρξης ανθρώπων. Η  Παλιά Πόλη διατηρεί ατόφια τη βενετσιάνικη φυσιογνωμία της με τα ενετικά αρχοντικά να στέκονται δίπλα στα σπιτάκια, που είναι υδροχρωματισμένα με το παραδοσιακό κερκυραικό χρώμα της ώχρας. Το δαντελωτό ανάγλυφο των ακτών της σε συνδυασμό με τα κρυστάλλινα παγωμένα νερά της και την καταπράσινη ύπαιθρο της χαρίζουν τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου και μας μεταφέρουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο. Όλα αυτά, όλες αυτές οι ομορφιές της Κέρκυρας αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο μέσα από τις σελίδες αυτού του λευκώματος κυκλοφόρησε με το Πρώτο Θέμα την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.
 

Πηγή: http://www.protothema.gr/

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News