Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Τα Κερκυραϊκά προϊόντα σαρώνουν στην HORECA 2014

Το δίκτυο Κερκυραίων παραγωγών συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στη φετινή έκθεση HORECA στο Athens Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

 

Τα Κερκυραϊκά προϊόντα σαρώνουν στην HORECA 2014

 

Μια συμμετοχή που αναδεικνύει τις Κερκυραϊκές γεύσεις με τα τοπικά και πραδοσιακά προϊόντα αλλά και με προτάσεις για το Κερκυραϊκό πρωϊνό.

 

Τα Κερκυραϊκά προϊόντα σαρώνουν στην HORECA 2014

 

Μεταξύ άλλων το περίπτερο του δικτύου Κερκυραίων παραγωγών "Η Κέρκυρα Παράγει"  επισκεφθηκαν η υπουργός τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία παρέλαβε καλάθι με Κερκυραϊκά προϊόντα, ο πρόεδρος του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου Ελλάδος και αρκετοί δημοσιογράφοι των Αθηναϊκών και όχι μόνο ΜΜΕ.

 

Τα Κερκυραϊκά προϊόντα σαρώνουν στην HORECA 2014

 

Καθώς και πλήθος επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Λίγα λόγια για την φετινή 9ηΈκθεση Horeca...

H μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα! 

Η HORECA είναι ίσως η μόνη έκθεση στην Ελλάδα που δεν επηρεάστηκε σοβαρά από την οικονομική κρίση και κατόρθωσε όχι μόνο να απορροφήσει τους κραδασμούς, αλλά και να αυξήσει θεαματικά όλα της τα μεγέθη. H 9η διοργάνωση της HORECA θα καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ με 520 εκθέτες και συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 45.000 τ.μ. Η HORECA είναι πλέον μακράν η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα, ενώ θεωρείται και μια από τις καλύτερες του είδους της διεθνώς.  Συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία, η HORECA αυξάνει συνεχώς τη διεισδυτικότητα και την ελκτική της δύναμη σε εκθέτες και επισκέπτες, επιβεβαιώνοντας έτσι ότι αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό και κοινωνικό φόρουμ που συμβάλλει στην βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης στη χώρα μας. 
Το διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, η άρτια διοργάνωση, οι πολλές και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις, σε συνδυασμό με το τεράστιο διαφημιστικό budget, συνέτειναν ώστε η HORECA να έχει μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα και να είναι πλέον από τις λίγες εκθέσεις που αποδεδειγμένα μπορεί να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία των εκθετών της. 

 

 

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News