Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Στο εστιατόριο Venetian Well οι διάσημοι ηθοποιοί Ζιλιέτ Μπινός και Ρέιφ Φαίνς

 Στο δημοφιλές εστιατόριο Venetian Well στην πλατεία Κρεμαστής δείπνησαν, προχθες βράδυ, οι διάσημοι ηθοποιοί Ζιλιέτ Μπινός και Ρέιφ Φαίνς, οι οποίοι βρίσκονται στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα της ταινίας Return βασισμένη στην Οδύσσεια και την επιστροφή του Οδυσσέα.

Ένα ιδιαίτερο μενού επιμελήθηκε η διεύθυνση του εστιατορίου σε συνεργασία με το σεφ, το οποίο λάτρεψαν, οι γίγαντες του διεθνούς κινηματογράφου με την εξαιρετική ευγένεια. Το κινηματογραφικό ζευγάρι έχει παίξει μαζί και στην ταινία Ανεμοδαρμένα Ύψη. 

Στο εστιατόριο Venetian Well οι διάσημοι ηθοποιοί  Ζιλιέτ Μπινός και Ρέιφ Φαίνς

Ο Ρέιφ Φάινς είναι Άγγλος ηθοποιός και εχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες όπως Η Λίστα του Σίντλερ, Ο Άγγλος ασθενής, Η Καμαριέρα, Κόκκινος Δράκος, Ο Επίμονος Κηπουρός και στις ταινίες Χάρι Πότερ ως Λόρδος Βόλντεμορτ.

Η Ζυλιέτ Μπινός είναι Γαλλίδα ηθοποιός, καλλιτέχνης και χορεύτρια. Έχει εμφανιστεί σε πάνω από 40 ταινίες, όπως Ο Άγγλος Ασθενής, Le Chocolat κι έχει βραβευθεί από πολλά διεθνή φεστιβάλ, ενώ έχει εμφανιστεί και στο θέατρο, σε πολλές σκηνές. Κατάγεται από καλλιτεχνική οικογένεια και ξεκίνησε από πολύ νωρίς να κάνει μαθήματα υποκριτικής.

Σύνταξη: Ελίνα Φαϊτά 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News