Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Στην Κέρκυρα ο Γιάννης Σμαραγδής για την ταινία Καποδίστριας

Ο δημοφιλής Έλληνας σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής θα βρίσκεται με τους συνεργάτες του από σήμερα στην Κέρκυρα για να αποφασίσει τους χώρους γυρισμάτων για την ταινία Καποδίστριας. Στόχος του είναι να εντάξει όσα περισσότερα γυρίσματα γίνεται στην Κέρκυρα, ακριβώς γιατί θεωρεί υποχρέωσή του το νησί που γέννησε τον μεγάλο Ιωάννη Καποδίστρια, να πάρει όσο δυνατόν περισσότερο από τα φώτα της επερχόμενης ταινίας που αξίζουν τόσο το νησί όσο και ο ίδιος ο Κυβερνήτης.

Στην Κέρκυρα ο Γιάννης Σμαραγδής για την ταινία Καποδίστριας

 

Γι’ αυτό το λόγο έχει ήδη προγραμματίσει να συναντηθεί με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα για τον επιπρόσθετο λόγο ότι του έκανε την τιμή να παραβρεθεί στην τιμητική προβολή του δημιουργικού ντοκιμαντέρ Αναφορά στον Ιωάννη Καποδίστρια (που είναι προπομπός της ταινίας), στην Ελβετία αλλά και στην επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Και οι δυο προβολές γνώρισαν εξαιρετική επιτυχία και καθώς φαίνεται μεγάλωσαν τις «αναμονές» για την ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Ανάμεσα στους συνεργάτες που θα συνοδεύουν τον σκηνοθέτη θα είναι ο Κερκυραίος σκηνογράφος της ταινίας Σπύρος Λάσκαρης, καθώς και η υπεύθυνη παραγωγής διεθνούς κύρους Τζένη Πανουτσοπούλου.

Τον ρόλο του Καποδίστρια θα υποδυθεί ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός βραβευμένος με το βραβείο Χορν Μιχάλης Σαράντης και στο ρόλο του συνοδού του ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, επίσης βραβευμένος με το βραβείο Χορν. Στην ταινία θα συμμετάσχουν επίσης Έλληνες, Ρώσοι, Γάλλοι και Ελβετοί ηθοποιοί. Γυρίσματα θα γίνουν επίσης στη Ρωσία και την Ελβετία.

Στην Ελλάδα, εκτός της Κέρκυρας, θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο Ναύπλιο, στη Μάνη, στην Ύδρα και σε άλλους επιλεγμένους χώρους.

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News