Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ρεκόρ ανακύκλωσης ρούχων από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η τελευταία παράδοση ανακυκλώσιμων ρούχων για το 2021, βάρους 1,5 τόνων, από κλιμάκιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη φτάνοντας συνολικά τους 16 τόνους από τον Μάιο που ξεκίνησε η δράση σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ "Όλοι μαζί για το Περιβάλλον της Κέρκυρας" του κ. Σπύρου Νεράτζη, ως και σήμερα.

Ρεκόρ ανακύκλωσης ρούχων από το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κ. Νεράτζη, από τον Μάιο του 2021 ως και 31 Δεκεμβρίου 2021, συλλέχθηκαν συνολικά 37 τόνοι ρουχισμού, υποδημάτων και λευκών ειδών από όλο το νησί της Κέρκυρας, 16 τόνοι εκ των οποίων προέρχονται μόνον από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, που αντιστοιχεί σε ποσοστό ρεκόρ 43%. Στο ποσοστό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα ρούχα που προωθεί ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας μέσω των γωνιών ανακύκλωσης της Αχαράβης και του Αρίλλα προς επαναχρησιμοποίηση δωρεάν στους δημότες. Συγχαίρουμε τις δημότισσες και τους δημότες για την ανταπόκριση και το ζήλο με τον οποίο συμμετέχουν και σε αυτήν την δράση.

Η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση, βασικοί πυλώνες της κυκλικής οικονομίας, είναι ανθρωποκεντρικές δράσεις και η συμμετοχή όλων είναι βασική προϋπόθεση για ένα καθαρό περιβάλλον, με καθοριστική και αποτελεσματική συμβολή στη μείωση του κόστους αποκομιδής και μεταφοράς των απορριμμάτων . 

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News