Προσφορές

Κανένα γεγονός
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Παραλία Λιμνί: o μικρός παράδεισος γαλήνης στη δυτική Κέρκυρα

Ψάχνετε μια παραλία για απομόνωση και ηρεμία στην Κέρκυρα; Άλλη μια μοναδική παραλία παράδεισος στη δυτική Κέρκυρα  που μπορεί να το προσφέρει σε κάθε επισκέπτη αλλά και ντόπιο είναι το Λιμνί !

Το Λιμνί βρίσκεται σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από το παραδοσιακό χωριό των Λιαπάδων. Ως ένα σημείο μπορεί κάποιος να φτάσει με αυτοκίνητο. Η υπόλοιπη διαδρομή θα γίνει με τα πόδια. Η διαδρομή μέσα από τον ελαιώνα του χωριού μπορεί να είναι λίγο κουραστική αλλά δεν παύει να είναι μαγευτική. 

Παραλία Λιμνί: o μικρός παράδεισος γαλήνης στη δυτική Κέρκυρα

Αρκετοί, όμως, είναι και αυτοί που επιλέγουν να φτάσουν στο Λιμνί με βάρκα ή σκάφος που έχουν νοικιάσει από τις κοντινές παραλίες των Λιαπάδων και της Παλαιοκαστρίτσας.

Η παραλία αυτή είναι ιδιαίτερη καθώς στην ουσία είναι μια μικρή και στενή λωρίδα γης στρωμένη με λευκό βότσαλο. Αυτή η λωρίδα γης ενώνει τη στεριά με ένα καταπράσινο βράχο μέσα στη θάλασσα. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεξιά και αριστερά της στενής λωρίδας γης σχηματίζεται μια διπλή παραλία με δύο υπέροχους κόλπους και το ειδυλλιακό σκηνικό συμπληρώνεται με τα κρύα καταγάλανα νερά. 

Πέρα από τη μαγεία του φυσικού περιβάλλοντος και τη γαλήνη που σου προσφέρει το Λιμνί μπορείς να απολαύσεις τη θέα στην Παλαιοκαστρίτσα και τις διάσημες σπηλιές της.

Πηγές: allovergreece.com, greece.terrabook.com

Συντάκτης: Νίκος Στούπης

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News