Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Οι μαθητές 1ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας στις εγκαταστάσεις Ιχθυοκαλλιεργειών Κέρκυρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 ΙΧΘYΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε 

Στις 31/03/2015 οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στις εγκαταστάσεις των Ιχθυοκαλλιεργειών Κέρκυρας.

Κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν από το έμπειρο προσωπικό μας στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν για όλα τα στάδια ανάπτυξης των ψαριών.

Η εκδρομή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των επισκέψεων που δέχεται η μονάδα από σχολεία και εκπαιδευτικούς οργανισμούς, με σκοπό την επιμόρφωση, και την ενεργή σύνδεση της σχολικής κοινότητας με τη δράση και την αξία των Ιχθυοκαλλιεργειών γενικότερα και της μονάδας μας ειδικότερα και τη σημαντική συμμετοχή της στην καθιέρωση της Μεσογειακής Διατροφής, ως πρόταση υγιεινής διατροφής.

Οι μαθητές 1ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας στις εγκαταστάσεις Ιχθυοκαλλιεργειών Κέρκυρας 

Η «Ιχθυοκαλλιέργειες Κέρκυρας Α.Ε.» λειτουργεί από το 1992, διαθέτει μέρος από τα προϊόντα της στην Κέρκυρα και το υπόλοιπο στην ευρωπαϊκή αγορά. 

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σε ό, τι αφορά την ασφάλεια και τη διαχείριση των τροφίμων με ISO 22000 : 2005 (HACCP)και FRIENDS OF THE SEA και έχει κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση για την ποιότητα των ψαριών της. Είναι χαρά μας που μπορούμε να συμβάλλουμε σε ένα τόσο βασικό πυρήνα ανάπτυξης και πολιτισμού στην πόλη μας.

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News