Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται προσωπικό από το BSB Corfu
- Ζητείται προσωπικό από το Φαίακες μάρκετ στην Κάτω Κορακιάνα
- Ζητείται φιλόλογος από φροντιστήριο στο κέντρο της πόλης
- Ζητείται προσωπικό από δομή
- Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην Κάτω Κορακιάνα
- Ζητείται προσωπικό από το Δέσποινα Bakery House
- Ζητείται προσωπικό από το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων Go Car στο Αεροδρόμιο
- Ζητείται μάγειρας/ισσα από τον πάντοκαφενε Μπρίκι
- Ζητείται σερβιτόρος/α από cafe bar στο Λιστόν
- Παραδίδονται μαθήματα σε φοιτητές
Οι ημερομηνίες που θα κλείσει το αεροδρόμιο της Κέρκυρας πριν και μετά τις γιορτές
Εμφανίσεις:
- Ημ / νία: 02.10.23
Στο πλαίσιο του έργου της περαιτέρω πολυεπίπεδης αναβάθμισης των περιφερειακών αεροδρομίων και έχοντας ήδη ολοκληρώσει την πρώτη φάση της αναμόρφωσης και ανακατασκευής του διαδρόμου του Αεροδρομίου της Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας», η Fraport Greece, φορέας διαχείρισης και λειτουργίας των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Ελλάδα θα προχωρήσει στη δεύτερη φάση των επιμέρους εργασιών, σε αυτό.
Συγκεκριμένα και για την περίοδο από 21 Νοεμβρίου 2023 έως και 4 Δεκεμβρίου 2023 & 16 Ιανουαρίου 2024 έως και 29 Ιανουαρίου 2024, θα ανασταλεί η λειτουργία του διαδρόμου. Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω περιόδων, θα πραγματοποιούνται, εφόσον απαιτηθεί, μόνο αεροδιακομιδές από ασθενοφόρα ελικόπτερα, ενώ όλες οι υπηρεσίες του αεροδρομίου, θα λειτουργούν κανονικά, για το ενδιαφερόμενο κοινό.
Οι παραπάνω εργασίες αφορούν στην πλήρη αναδιαμόρφωση του διαδρόμου του Αεροδρομίου της Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας», με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας του αεροδρομίου. Το συγκεκριμένο έργο θα έχει ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα εξυπηρέτησης όχι μόνο μεγαλύτερων αεροσκαφών αλλά και αυξημένου αριθμού πτήσεων.
Οι εργασίες αυτές αποτελούν μέρος της Σύμβασης Παραχώρησης. Πραγματοποιούνται, δε με όρους βιωσιμότητας και σεβασμού στον τόπο, μιας και η υποστήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής υπευθυνότητας είναι βασικές αρχές της Fraport Greece.
Η διακοπή της λειτουργίας του διαδρόμου είναι απολύτως απαραίτητη, λόγω του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του έργου, της μορφολογίας του εδάφους και του περιβάλλοντα χώρου. Παρ’ όλα αυτά και βάσει σχεδιασμού, τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αποτελούν τη μικρότερη δυνατή περίοδο που μπορεί να ανασταλεί η λειτουργία του.
Η κανονιστική συμμόρφωση και η ασφάλεια, σε όλα τα επίπεδα, αποτελούν βασική προτεραιότητα της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες εργασίες αποτελούν κομμάτι ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την περαιτέρω αναβάθμιση του ήδη υψηλού επιπέδου ασφάλειας και λειτουργίας των περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport Greece. Όπως προαναφέρθηκε, σχετίζονται με έργα μεγάλης κλίμακας που θα εκτελέσει η εταιρεία, στο πλαίσιο χρηματοδότησης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα
Δασσιά

Off Town
Άνω Πυργί, Ύψος

La Veranda Di Corfu
Ναυσικάς, Κανόνι
Προβεβλημένες Αγγελίες
- Ζητείται προσωπικό από το BSB Corfu 03.09.26
- Zητείται προσωπικό από το Malibu summer στη Δασιά 03.09.26
- Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες και δυάρια στις Μπενίτσες 03.09.26
- Ζητείται προσωπικό από το ξενοδοχείο Divani Corfu Palace 03.09.26
- Ζητείται βοηθός σερβιτόρου από εστιατόριο στην πόλη 03.09.26
- Ζητείται προσωπικό από εστιατόριο στην πόλη 03.09.26
- Ζητούνται υπάλληλοι γενικών καθηκόντων στη Μαρίνα Γουβιών 03.09.26
- Ζητείται δυάρι από ζευγάρι εκπαιδευτικών 03.09.26
- Ζητείται μάγειρας/ισσα από το Brisk restaurant 03.09.26
- Ζητείται ψήστης από ψησταριά στου Τζάβρου 03.09.26
- Ζητείται προσωπικό από το Day market στη Δασιά 02.09.26
- Ενοικιάζεται διαμέρισμα στο Κοντόκαλι 02.09.26
- Ζητείται τυλιχτής/ρια από το κατάστημα Καντίνα 02.09.26
- Ενοικιάζεται διαμέρισμα στην πόλη 02.09.26
- Ζητείται σερβιτόρα/ος από την πίττα του παππού 02.09.26
- Ενοικιάζεται λόφτ στο Βρυώνη 02.09.26
- Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα 02.09.26
- Ζητείται σερβιτόρος/α από το Dell Acque Cocktail Bar 02.09.26
- Πωλείται διαμέρισμα στου Βρυώνη Τσάρου 02.09.26
- Ζητείται πωλήτρια/ής από την Admiral 02.09.26
- Ζητείται άτομο για service από μαγαζί στο κέντρο 01.09.26
- Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες στη Νότια Κέρκυρα 01.09.26
- Ενοικιάζεται σπίτι στο κέντρο της πόλης 01.09.26
- Ζητείται προσωπικό από τα Hondos Center 01.09.26
- Ζητείται συνοδός ιδιωτικής παράλληλης στήριξης 01.09.26
- Ζητείται πωλήτρια για κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο της πόλης 01.09.26
- Ζητείται υπάλληλος φαρμακείου στο κέντρο της πόλης 01.09.26
- Ζητείται υπάλληλος ταμείου από το κατάστημα Καντίνα 01.09.26
- Ζητείται προσωπικό από την επιχείρηση Κρητικός 01.09.26
- Ζητείται σερβιτόρος/α από εστιατόριο στο κέντρο της πόλης 01.09.26






