Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Νίκος Γινάργυρος από τους Παξούς: ο Έλληνας Bartender of the Year

O bartender από τους Παξούς, επικράτησε στο World Class Greece Finals 2021 και αναδείχθηκε πανηγυρικά ο Έλληνας Bartender of the Year!

Ο Νίκος Γινάργυρος εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και κατάφερε να ξεχωρίσει, με τις ιδιαίτερες προτάσεις σερβιρισμάτων, την δεξιότητά του και την γνώση του για τα αποστάγματα. Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα νικητή, το World Class Global Finals 2021, όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας τον προσεχή Ιούλιο. Σημειώνεται ότι πριν την ημέρα του τελικού που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, οι δώδεκα διαγωνιζόμενοι προετοίμασαν και έστειλαν τις παρασκευές τους σε συσκευασίες κενού αέρος, οι οποίες την ημέρα σερβιρίστηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες τους από τον «Avatar Bartender» Νίκο Σουρμπάτη και στην συνέχεια προσφέρθηκαν στην κριτική επιτροπή για δοκιμή.

Ο Νίκος Γινάργυρος από τους Παξούς: ο Έλληνας Bartender of the Year

Οι κριτές του ελληνικού τελικού για αυτή τη χρονιά, ήταν η Ντένη Καλλιβωκά (Spirits & Drinks Editor και co- founder τους Diffords Guide Greece), ο Θάνος Φέσκος (Επικεφαλής σεφ του νέου γαστρονομικού εστιατορίου στο «Σταύρος Νιάρχος»), ο Αριστοτέλης Παπαδόπουλος (World Class Global Bartender of the Year 2009) και ο Βασίλης Κυρίτσης (Έλληνας World Class Winner 2012 και co-founder του bar The Clumsies).

Οι κριτές αξιολόγησαν το γευστικό προφίλ των σερβιρισμάτων, των τεχνικών, καθώς την ικανότητά των διαγωνιζομένων να παρουσιάζουν τα σερβιρίσματά τους προσφέροντας μια εξατομικευμένη εμπειρία.

Πηγή: https://www.olivemagazine.gr/

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News