Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Λεωνίδας Ράμμος - Επίδειξη ανθοδετικής στο MEC Παιανίας 19/01/2014

 
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014, o πρωταθλητής Ελλάδας Λεωνίδας Ράμμος θα πραγματοποιήσει μια επίδειξη σύγχρονης ανθοδετικής τέχνης με τα μοναδικά νυφικά μπουκέτα BOLSA FLORA, που σίγουρα θα καταπλήξει.
 
Στο πλαίσιο της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στο MEC Παιανίας θα διεξαχθεί και ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανθοδετικής Τέχνης με τίτλο Greek Flower Cup pro 2014.
 
Στον διαγωνισμό που διοργανώνει ο Σύλλογος Ανθοπωλών Καταστηματαρχών Αττικής, συμμετέχουν επαγγελματίες ανθοδέτες από όλη την Ελλάδα και μέσα από αυτόν θα προκύψει ο εκπρόσωπος της χώρας μας στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2015 στην Genova της Ιταλίας.
 
Design στο υψηλότερο επίπεδο!
 
Ο Λεωνίδας Ράμμος αγαπάει τη δουλειά του και από το 2005 έως και σήμερα είναι Πανελλήνιος Πρωταθλητής Ανθοδετικής Τέχνης.
 
Είναι ο ιδιοκτήτης του Ανθοπωλείου «Rammos – FloralStructures»  στη Μ. Μεθοδίου.
 
Στο φετινό διαγωνισμό θα είναι κριτής και όχι διαγωνιζόμενος !
 
Η Τέχνη της Ανθοδετικής είναι μια από τις αρχαιότερες του κόσμου. Το άνθος είναι το σύμβολο της αρμονίας, παιδί της γης και του ουρανού.Η προσφορά λουλουδιών και το στόλισμα χώρων με συνθέσεις ή βάζα είναι σήμερα, όχι μόνο μια κοινωνική συνήθεια αλλά και, όπως ήταν πάντοτε, ένα δείγμα αγάπης, εκτίμησης και ευαισθησίας.

lenonidas-rammos rammos-kerkyra rammos4 rammos5
 
 
Το 2002  προσωπική δουλειά του Λεωνίδα Ράμμου παρουσιάστηκε στην Αίθουσα τέχνης της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης με θέμα «Δημιουργίες Ανθοδετικής Τέχνης  με φυσικά διατηρημένα άνθη και άλλα».

 Πρωταθλητής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανθοδετικής Τέχνης  το 2005 στην Αθήνα .

 Το 2007 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Ανθοδετικής Τέχνης και  κατέκτησε την 3η θέση στο θέμα «JosePlecnik, Ο Σλοβένος αρχιτέκτονας» .

 Το 2008 του ανατέθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού να διακοσμήσει  το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης  για τη Τελετή  Εγγραφής  της Παλαιάς  Πόλης της Κέρκυρας στη Παγκόσμια Λίστα  Κληρονομιάς της UNESCO.

Τα έτη 2005-2006-2007 παίρνει τον τίτλο «TrendFlorist» από την Ιντερφλόρα Ελλάς.

Τα έτη  2008 -2009 – 2010- 2011, δημιουργήματά του επιλέχθηκαν στα 100 καλύτερα ανθοδημιουργήματα του κόσμου και δημοσιεύτηκαν στο InternationalAnnualofFloralArt .

Δουλειές του επίσης έχουν δημοσιευτεί  σε πολλά ξένα βιβλία και περιοδικά ανθoδετικής όπως το FlowerswithoutBorders, FusionFlowersmagazine, DePookmagazine και WeddingFlowers. 

Στο MEC Παιανίας από 18 Ιανουαρίου μια πανδαισία χρωμάτων, λουλουδιών & πρωτότυπων ιδεών θα παρουσιαστεί από επαγγελματίες καλλιτέχνες ανθοδέτες στα θέματα:
 
• Διακόσμηση τραπεζιού
• Νυφικό μπουκέτο
• Σύνθεση φυτών
• Μπουκέτο στο χέρι
• Σύνθεση έκπληξη
 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων της έκθεσης εδώ.
 
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το κατάστημά του εδώ: http://rammos.corfuland.gr
 
 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News