Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Μεγάλη επιτυχία «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» στη Λαμία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται καθημερινά με μεγάλη επιτυχία και με κατάμεστο το θέατρο της Λαμίας, οι παραστάσεις του έργου της Παιδικής Σκηνής "Ο Κουρέας της Σεβίλλης" των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας και Ρούμελης. 

Η πρεμιέρα του έργου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστούν για όλο το Φεβρουάριο στη Λαμία.
 

Μεγάλη επιτυχία «Ο Κουρέας της Σεβίλλης» στη Λαμία

 

Στην Κέρκυρα η επίσημη πρεμιέρα του έργου θα γίνει την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 12:30 το μεσημέρι στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου, παρουσία της αγαπημένης των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:οο, θα δοθεί και δεύτερη παράσταση. Θα ακολουθήσουν όλο τον Μάρτιο πρωινές παραστάσεις για τους μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του νησιού μας.

Η παράσταση που είναι μια από τις μεγάλες επιτυχίες της Κάρμεν Ρουγγέρη, τόσο στο θέατρο όσο και στην Εθνική Λυρική Σκηνή, θα παρουσιαστεί και σε βραδινές παραστάσεις για το κοινό της Κέρκυρας.
 

Η είσοδος για τις Κυριακάτικες παραστάσεις είναι 6 ευρώ. Η τιμή των εισιτηρίων για τις σχολικές παραστάσεις είναι 4 ευρώ για τα σχολεία της πόλης και 3 ευρώ για τους μαθητές εκτός πόλης.

 

Σημειώνουμε ότι σε όλες τις παραστάσεις στην Κέρκυρα η μουσική του έργου θα παίζεται ζωντανά από κουαρτέτο εγχόρδων, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους θεατές να απολαύσουν εκτός από το έργο και την υπέροχη μουσική του Ροσσίνι.  

 

Η παράσταση ανεβαίνει σε διασκευή-σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη, σκηνικά-κοστούμια Χριστίνας Κουλουμπή, κίνηση-χορογραφία-φωτισμούς Πέτρου Γάλλια, στίχους τραγουδιών Ανδρέα Κουλουμπή, μουσική επιμέλεια Σάκη Βλαχόπουλου και Ρεντόνας Κόλλα, η διδασκαλία των τραγουδιών Αναστασίας Τζιλιάνου. 

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Βλάχος, Κατερίνα Γεωργάκη, Νότα Δαρμανή, Κώστας Δαμάκης, Βασίλης Μαμωνάς, Εύη Μητσοπούλου, Αντώνης Παπαδάκης, Διονύσης Στραβοράβδης.

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News