Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ο Κατσαρός και τα «παιδιά» του στο Παλαιό Φρούριο ! Μάγεψε ο Πάριος

Ζωντάνεψε το Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας την Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014 με την προσέλευση περί των επτά χιλιάδων ανθρώπων όλων των ηλικιών αποκλειστικά για να δουν και να ακούσουν τον τραγουδιστή Γιάννη Πάριο μαζί με τον μεγάλο Κερκυραίο μουσικοσυνθέτη και σαξοφωνίστα Γιώργο Κατσαρό.

Μοναδική στην Ελλάδα για το 2014 ήταν η συναυλία που έδωσε στην Κέρκυρα ο εκφραστής του έρωτα Γιάννης Πάριος με το δάσκαλό του Γιώργο Κατσαρό. Ύστερα από πολλά χρόνια παρουσιάστηκαν επίσημα επί σκηνής.

 

parios1 parios2 parios3 parios5 parios6 pariow4

 

Το κοινό σιγοτραγουδούσε καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς και υπήρξαν στιγμές που η συγκίνηση ήταν μεγάλη. Ο Γιάννης Πάριος και ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνο "φωνή" του αποθεώθηκαν από τους φιλόμουσους Κερκυραίους.

Ο Γιώργος Κατσαρός - το πρώτο σαξόφωνο της Παλαιάς Φιλαρμονικής Κέρκυρας στα δεκαέξι του - εμφανίζεται και φέτος στο Παλαιό Φρούριο ύστερα από μια δεκαετία απουσίας καλλιτεχνικής από την Ιθάκη του. Πέρισυ τον συναντήσαμε με το Γιάννη Πλούταρχο.

Προτού των παραπάνω, ήταν Tρίτη 12 Αυγούστου 2003 στο Περιστύλιο Ανακτόρων Κέρκυρας συναυλία "Μουσική με την Πανσέληνο" του Γιώργου Κατσαρού στην Κέρκυρα.

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα από τα "παιδιά" του Κατσαρού που του οφείλει την καλλιτεχνική του ύπαρξη. Ένα άλλο του "παιδί" είναι η Μαρινέλλα και εδώ είναι η ώρα να θυμηθούμε τη σπουδαία συναυλία με τον Κώστα Χατζή, 9 Αυγούστου 2014 στο Παλαιό Φρούριο που άγγιξε τις ψυχές των Κερκυραίων που έδωσαν το "παρών". 

Η βραδιά έκλεισε με  συγκίνηση και ανάμεικτα συναισθήματα. Μια δείψα των Κερκυραίων για τέτοια μουσικά δρώμενα να συμβαίνουν στο νησί μας φάνηκε στα πρόσωπα.

 

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland News