Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Νέες θέσεις εργασίας παρουσιάζει η Equal Society, έως 15/12

EQUAL SOCIETY

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

Δεκατέσσερις ενεργές θέσεις εργασίας συγκέντρωσε και παρουσιάζει η Equal Society για το χρονικό διάστημα 08-12-2014 έως 15-12-2014.  

Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society προσπαθεί να στηρίζει τους ανέργους ενημερώνοντάς τους εβδομαδιαία για τις κενές θέσεις εργασίας που υπάρχουν στο νησί της Κέρκυρας. 

Νέες θέσεις εργασίας παρουσιάζει η Equal Society, έως 15/12

Αυτή είναι μία πρωτοβουλία του Οργανισμού μας έτσι ώστε οι άνεργοι να μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας που υπάρχουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Κέρκυρας, για να μπορούν να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην εύρεση εργασίας.

Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων του Οργανισμού μας προσπαθεί να στηρίξει τους ανέργους ενημερώνοντάς τους εβδομαδιαία για τις κενές θέσεις εργασίας που υπάρχουν στο νησί της Κέρκυρας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Στον πίνακα Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της εβδομάδας αυτής μπορείτε να πληροφορηθείτε για την προσφορά εργασίας σεκαθηγητές πανεπιστημίου, μάγειρες, υπάλληλους υποδοχής, προϊστάμενο/η ορόφων, rooms division manager, food and beverage manager,πωλητές, υπάλληλους χρυσοχοείου,  υπάλληλους γραφείου, βοηθό barman, sous chef, προσωπικό ασφαλείας, γηροκόμους.

 

Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη 61, 4ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2661021203. Email:equalcorfu@gmail.comwww.equalsociety.gr

 

Αναλυτικά παρουσιάζονται οι θέσεις στο παρακάτω link:
https://equalsociety.wordpress.com/2014/12/08/domi-enimerosis-anergon-epixeiriseon-25/

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News