Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Νέες θέσεις εργασίας από την Equal Society έως 18/01

Νέες θέσεις εργασίας από την Equal Society έως 18/01

EQUAL SOCIETY

 

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Δεκατέσσερεις ενεργές θέσεις εργασίας συγκέντρωσε και παρουσιάζει η Equal Society για το χρονικό διάστημα 12-01-2015 έως 18-01-2015. 

Με τον δείκτη της ανεργίας να ανεβαίνει διαρκώς η ανάγκη για μια σταθερή θέση εργασίας, παρουσιάζεται πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά. Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society προσπαθεί να στηρίζει τους ανέργους ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν στην Κέρκυρα, τόσο στο δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

Αυτή είναι μία πρωτοβουλία του Οργανισμού μας έτσι ώστε οι άνεργοι να μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας που υπάρχουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νησιού, για να μπορούν να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην εύρεση εργασίας.

Στον πίνακα Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της εβδομάδας αυτής μπορείτε να πληροφορηθείτε για την προσφορά εργασίας σε ιατρούς,αρθρογράφο, εκπρόσωπο πωλήσεων, άνεργους για κατάρτιση μέσω voucher, προϊσταμένη ορόφου, υπάλληλους υποδοχής, υπεύθυνο μπαρ, κρεοπώλη,καμαριέρες, καθαριστές

Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Οργανισμού μας, EQUAL SOCIETY, που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη 61, 4ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2661021203. Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.equalsociety.gr

 

Δείτε τις θέσεις εργασίας εδώ: https://equalsociety.wordpress.com/2015/01/12/domi-enimerosis-anergon-epixeiriseon-41/

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News