Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

MSC Fantasia από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Κέρκυρας

Το ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια που έχουν κατασκευαστεί για Ευρωπαϊκή εταιρεία είναι δεμένο σήμερα στο λιμάνι της Κέρκυρας, το Fantasia της MSC της κορυφαίας εταιρείας στην αγορά κρουαζιέρας της Μεσογείου,  Νότιας Αφρικής και την Βραζιλία.

MSC Fantasia από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Κέρκυρας

Το Fantasia  MSC μαζί με το αδελφικό του Splendida  της ίδιας εταιρείας MSC είναι τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια Ευρωπαϊκής εταιρείας κρουαζιερόπλοιων .

Το  ΜSC Fantasia είναι Ιταλικού τύπου  και συνδυάζει την τεχνολογία, την κομψότητα, άριστη ποιότητα υπηρεσιών σε ένα μοντέρνο σχεδιασμένο περιβάλλον.

Κατασκευάστηκε το 2008 και είναι 333.3 μέτρα με 18 καταστρώματα και μέγιστη ταχύτητα 22.87 κόμβοι.

Δύναται να φιλοξενήσει 3.274 επιβάτες και 1370 μέλη πληρώματος, συνολικά 4600 περίπου άτομα.

Οι δημόσιοι χώροι του καλύπτουν 27,000 τμ συμπεριλαμβανομένοι το Spa πολυτελείας, 5 εστιατόρια, 4 πισίνες, 12 υδρομασαζ,  καφετέριες, μαγαζιά, παιδότοποι, Formula simulator και 4-D cinema..

Η Εταιρία MSC
Μετά από αρκετά χρόνια πρωτοφανούς ανάπτυξης, η MSC Cruises είναι η κορυφαία εταιρεία στην αγορά κρουαζιέρας της Μεσογείου, τη Νότια Αφρική και την Βραζιλία. Τα 12 πλοία που περιλαμβάνει ο υπερσύγχρονος στόλος της, μετέφεραν 1,2 εκατομμύρια επιβάτες το 2010.


Η MSC Cruises πραγματοποιεί όλο το χρόνο κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και προσφέρει μεγάλη ποικιλία εκδρομών, ανάλογα με τις εποχές, στη Βόρεια Ευρώπη, τον Ατλαντικό Ωκεανό, στην Καραϊβική, την Νότια Αμερική, στον Ινδικό Ωκεανό, τη Νότια και τη Δυτική Αφρική και τον Περσικό Κόλπο. Η εταιρεία ανήκει σε Ευρωπαίους και απασχολεί περίπου 12.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο με γραφεία σε 43 χώρες.

Πηγή: http://www.msccruises.com/gl_en/Ships/MSC-Fantasia.aspx

Επιμέλεια:Φαϊτα Ελίνα

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News