Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Μόναχο-Κέρκυρα: Ο νέος καλοκαιρινός προορισμός 2016 της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa

Μόναχο-Κέρκυρα: Ο νέος καλοκαιρινός προορισμός 2016 της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa

Μόναχο - Κέρκυρα και Μόναχο-Σαντορίνη οι δύο νέοι προορισμοί της Lufthansa

Με την προσθήκη δύο νέων νησιωτικών προορισμών, τη Σαντορίνη και την Κέρκυρα, ενισχύει το καλοκαιρινό πρόγραμμά της για την Ελλάδα η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa.

Η Κέρκυρα και η Σαντορίνη θα συνδέονται μία φορά την εβδομάδα με το Μόναχο, προκειμένου να εξυπηρετείται η αυξημένη ζήτηση για τα ελληνικά νησιά, από ταξιδιώτες αναψυχής, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού η χώρα μας κατατάσσεται ανάμεσα στους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς για τους Ευρωπαίους τουρίστες και ειδικότερα για τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτές οι δύο εποχιακές πτήσεις πρόκειται να ξεκινήσουν στα μέσα Μαΐου του 2016.

Η πτήση για Κέρκυρα θα αναχωρήσει από το Μόναχο την Κυριακή 15 Μαΐου στις 06:45 (τοπική ώρα) και θα φτάσει στην Κέρκυρα στις 09:40 (ώρα Ελλάδας), ενώ σχεδόν μία ώρα αργότερα θα ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής στη Γερμανία.

Και τα δύο δρομολόγια θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος.

Μόναχο-Κέρκυρα: Ο νέος καλοκαιρινός προορισμός 2016 της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την κίνηση από και προς την Ελλάδα. Ο ελληνικός τουρισμός βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία και η Lufthansa στηρίζει έμπρακτα την αυξημένη ζήτηση. Αυτό το καλοκαίρι αυξήσαμε τη χωρητικότητα προς Ελλάδα κατά 16% και διατηρήσαμε πληρότητες που προσεγγίζουν το 90%. Η Ελλάδα αποτελεί για τη Lufthansa μία χώρα με μεγάλες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της ταξιδιωτικής κίνησης», επισημαίνει σε δήλωσή του ο
διεθυντής Υπηρεσιών Επιβατών και Πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο, Harro Julius Petersen.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/298004/monaho-sadorini-kai-monaho-kerkura-oi-duo-neoi-proorismoi-tis-lufthansa/#ixzz3qWIBqmLd 
 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News