Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με κουκλοθέατρο και παιχνίδια η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο εργατικό κέντρο

Με κουκλοθέατρο και παιχνίδια η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΟΓΕ και του ΠΑΜΕ στην Κέρκυρα

Με κουκλοθέατρο και παιχνίδια η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο εργατικό κέντρο

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο της Κέρκυρας αντήχησαν χαρούμενες παιδικές φωνές, που καλωσόρισαν τον Μελένιο, τον Σαρδέλα, τη Μηλίτσα, τον Σοφό και τα υπόλοιπα Ντενεκεδάκια από το κουκλοθέατρο της Ντενεκεδούπολης. Έτσι ξεκίνησε η Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή που διοργάνωσε η ομάδα γυναικών Κέρκυρας της ΟΓΕ και τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη του ΠΑΜΕ.

Στη συνέχεια τα παιδιά ζωγράφισαν, κατασκεύασαν σελιδοδείκτες και στόλισαν «το καραβάκι των ευχών» που με την σημαία της ειρήνης, τις όμορφες ευχές αλληλεγγύης και ελπίδας στα πανιά του, έστειλε ένα μήνυμα για τα παιδιά που ζουν δύσκολα, στον πόλεμο, την προσφυγιά, τη φτώχεια.

Στο χώρο της γιορτής, επίσης λειτουργούσε έκθεση παιδικού βιβλίου, μπουφές με σπιτικά κεράσματα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παιχνίδια κίνησης με τον Άγιο Βασίλη και τους βοηθούς του.

Τα παιδιά εργαζομένων και ανέργων διασκέδασαν και οι μεγαλύτεροι ήρθαν σε επαφή με την ομάδα γυναικών της ΟΓΕ και το ΠΑΜΕ. Μοιράστηκαν δωράκια σε όλα τα παιδιά, που έφυγαν χαρούμενα αργά το μεσημέρι.

Η ομάδα γυναικών Κέρκυρας της ΟΓΕ, ετοιμάζει μια ακόμα γιορτή την επόμενη Κυριακή 27/12/2015, στις 11 το πρωί, στις Σινιές για τα παιδάκια της περιοχής. 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News