Τι παίζει Σήμερα

Pokerface @Σινέ Ορφεύς, 1-7/12

Ώρα έναρξης: 22:00

Latin Fiesta @ Cygnus, 07/12/2022

Ώρα έναρξης: 20:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία οι ιππικοί αγώνες στο Silvaland

Στο Ιππικό Κέντρο Silvaland στο καταπράσινο δάσος των Καλαφατιώνων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία ο πρώτος Ιππικός Αγώνας του φετινού αγωνιστικού Προγράμματος Υπερπήδησης Εμποδίων. Στα γεγονότα των αγώνων περιλαμβάνονται: Η

Με επιτυχία οι ιππικοί αγώνες στο Silvaland

 μεγάλη συμμετοχή νέων ιππέων & αμαζόνων στις κατηγορίες Baby 20cm, junior 20 cm καθώς και  η ολοκλήρωση της προσπάθειας των αθλητών στα 40 cm, 60 cm, 80 cm και 1 m με απόλυτη επιτυχία. Φυσικά βραβεύτηκαν όλοι/ες οι αθλητές και οι αθλήτριες για τις προσπάθειές τους. Στους αγώνες, εκτός από τους αθλητές της SilvaLand, η οποία είναι στο επίκεντρο της ιππασίας στην Κέρκυρα, με προπονήτριες την κα Έλενα Μωραϊτη στην αθλητική ιππασία και την κα Βάσω Μωραϊτη στα παιδικά τμήματα, έλαβε μέρος με τις αμαζόνες της και η προπονήτρια κα Δέσποινα Μουμούρη από τη Σχολή Ιππασίας “Halikounas”. Όλοι οι αθλητές και όλες οι αθλήτριες είχαν μια ωραία παρουσία και επέδειξαν αθλητικό ήθος, καταβάλοντας την προσπάθειά τους με τα υπέροχα άλογά τους.

Οι αθλητές χάρισαν απλόχερα εντυπωσιακές εικόνες μέσα σε κλίμα ευγενούς αθλητικής άμιλλας, προσφέροντας ευτυχία, χαρά, ικανοποίηση και υπερηφάνεια σους γονείς, τους μαθητές, τους φίλους της SilvaLand και τους θεατές.

Η Διεύθυνση του SilvaLand ευχαριστεί θερμά όλους/ες όσους/ες έλαβαν μέρος ή/και συνέβαλαν στην διοργάνωση και υπόσχεται ότι θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις, προκειμένου να αναβαθμιστεί η ιππασία στο νησί μας και να γνωρίσουν οι Κερκυραίοι τα πολλαπλά οφέλη από την επαφή με το άλογο.

Έχει αποδειχθεί ότι η επαφή με τα άλογα καθώς και η ιππική δραστηριότητα έχουν ιδιαίτερα θετική επίδραση σε όσους / όσες την βιώνουν. Με την ευκαιρία σάς προσκαλούμε στις εγκαταστάσεις της SilvaLand με τα παιδιά σας, να περάσετε όμορφες ιππικές εμπειρίες στην μοναδική σκεπαστή αρένα ολυμπιακών διαστάσεων αλλά και στιγμές με τα άλογα στην φύση, πάντοτε με ασφάλεια. Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαστε στη διάθεσή σας. 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News