Προσφορές

Κανένα γεγονός
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία οι αγώνες final four Κρίκετ στην Κέρκυρα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τη Κυριακή 5 Ιουνίου οι αγώνες final four του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων κλειστού χώρου (indoor) 2022. Οι αγώνες διεξήχθησαν  στο κλειστό γήπεδο Μπάσκετ του Ε.Α.Κ. Κέρκυρας.

Με επιτυχία οι αγώνες final four Κρίκετ στην Κέρκυρα

Πιο αναλυτικά:

Ο πρώτος αγώνας ξεκίνησε στις  10:00 μεταξύ των ομάδων  Α.Ο.Π.Κ. ΤΟ ΔΕΚΑΘΛΟΝ- Α.Π.Σ. Η ΝΑΥΣΙΚΑ  όπου ύστερα από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η ομάδα του Α.Ο.Π.Κ. ΔΕΚΑΘΛΟΥ επικράτησε με σκορ 123-124.

Η ομάδα του Δεκάθλου προκρίθηκε στο τελικό και η ομάδα της Ναυσικάς στον μικρό τελικό.

Ο επόμενος αγώνας του final four ξεκίνησε στις 11:10 και  ήταν μεταξύ των ομάδων Α.Σ. ΑΤΛΑΣ-Κ.Γ.Σ.  με την ομάδα του Κ.Γ.Σ.  να επικρατεί της ομάδας του ΆΤΛΑ με σκορ 67-68.

Στο μικρό τελικό προκρίθηκαν οι ηττημένοι  των παραπάνω αγώνων Α.Σ. ΑΤΛΑΣ-Α.Π.Σ. Η ΝΑΥΣΙΚΑ όπου αγωνίστηκαν για θέσεις 3-4 της κατάταξης.

Με πολύ ωραία αγωνιστική παρουσία και με τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Γιώτη Ηλία, η ομάδα της Ναυσικάς επικράτησε με σκορ 90-93 της ομάδας του Άτλα καταλαμβάνοντας τη 3η θέση στο Πρωτάθλημα.

Στο τελικό του Πρωταθλήματός, ύστερα από ένα πολύ ωραίο αγώνα κρίκετ, η ομάδα του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου επικράτησε της ομάδας του Α.Ο.Π.Κ. Δεκάθλου με σκορ 67-69 κατακτώντας τη πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων κλειστού χώρου για την αγωνιστική περίοδο 2022.

Εξαιρετική αγωνιστική παρουσία στο τελικό είχε ο αθλητής του Κ.Γ.Σ. Παντελής Σκορδίλης ο οποίος αναδείχθηκε και MVP του αγώνα.

Με το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των αθλητών και των προπονητών από τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Νικόλαο Κοσκινά.

 

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News