Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία οι αγώνες δρόμου Φιλίας και Αγάπης 2021

Με  μεγάλη  επιτυχία  διεξήχθησαν οι Αγώνες Δρόμου Φιλίας και Αγάπης, που οργανώθηκαν από την Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας , τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και το Corfu Mountain Trail στον χώρο της Πάνω Πλατείας την Κυριακή  28 Νοεμβρίου   , για την επέτειο της κατάρριψης του Παγκοσμίου ρεκόρ στα 2000μ. Φ.Ε από τον Αρσένη Τσιμίνο  , στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή Στίβου Σπύρου Καρπατσέλη και του πρώην Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή.

Με επιτυχία οι αγώνες δρόμου Φιλίας και Αγάπης 2021

Τ.Ε ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά την ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ  Κέρκυρας την ΤΡΟΧΑΙΑ Κέρκυρας , το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ Κέρκυρας , την Κλινική ΘΕΡΑΠΕΙΑ , τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΜΗΜΑ  Κέρκυρας   ,  το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων , την ΕΟΔ Κέρκυρας , τον Σύλλογο Μοτοσυκλέτας Κέρκυρας SMOKE , τον Σύλλογο ΄΄Ορθοπεταλιά΄΄ και τον Υπεύθυνο του Γραφείου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας 

κ. Φώτη Σκούρτη  ψυχή κάθε αθλητικής και κοινωνικής δράσης του Δήμου Κεντρ. Κέρκυρας. 

Όλοι συνέβαλαν  στην άριστη και κυρίως Ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων και απέδειξαν ότι με διάθεση αλληλοεκτίμηση και συνεργασία μπορούν να οργανώσουν σημαντικές αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς των Αγώνων , το <<ΚΔΑΠ ότι Αγαπώ >> , το Χώριο Εμπόριο Φρούτων & λαχανικών , το Φωτοτυπικό Κέντρο Κώστας  Νάκος , και το Φρ.  A.Spanou School of English .

Στους  αγώνες συμμετείχαν 130 περίπου αθλητές-ιες παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες , σύμφωνα με τους όρους του Υγειονομικού Πρωτ. διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α.

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News