Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία η συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης του Ωδείου Κερκύρας

Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης του Ωδείου Κερκύρας και του Τμήματος AHEPA Κέρκυρας HJ-34 με σκοπό την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου η συναυλία «Αγάπης και Αλληλεγγύης» των μουσικών συνόλων του Ωδείου Κέρκυρας με την συμμετοχή της Δημοτικής χορωδίας «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ».

Η συναυλία ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος της ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας HJ-34 με το Ωδείο Κέρκυρας. Οι συμπολίτες μας απόλαυσαν μια υπέροχη μουσική βραδιά, ενώ εξαιρετικό ήταν και το αποτέλεσμα σε ότι αφορά την συλλογή τροφίμων προκειμένου να προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ι.Μ. Κέρκυρας.

Με επιτυχία η συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης του Ωδείου Κερκύρας

Το τμήμα της ΑΧΕΠΑ HJ-34 ευχαριστεί το Ωδείο Κέρκυρας και την Δημοτική Χορωδία «Δημόδοκος» για την άρτια μουσική βραδιά που προσέφεραν στους παρευρισκόμενους στο δημοτικό θέατρο, καθώς και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά μας να προσφέρουν τρόφιμα για να μη μείνει αβοήθητος κανένας πολίτης του νησιού μας. Επίσης ευχαριστούμε τις εταιρείες KAZIANHS SUPER MARKET, ΦΩΤΕΙΝΟΣ CORFU DELICATESEN και ΓΕΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για προσφορά τροφίμων. Με ευγνωμοσύνη και έχοντας στο μυαλό τα λόγια του σπουδαίου μας συγγραφέα Νίκου Καζαντζάκη «Ο άνθρωπος όταν νιώθει πόνο... είναι ζωντανός.. αλλά όταν νιώθει τον πόνο του άλλου τότε ναι... είναι άνθρωπος».

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News