Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για τον Αναπτυξιακό Νόμο

Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για τον Αναπτυξιακό Νόμο

Στην αίθουσα εκδηλώσεων «Σπύρος Δένδιας» του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Αριστοτέλους 2 (περιοχή πλατείας Σπιανάδα), πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022, εκδήλωση για το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο 4887/2022 «Ελλάδα Ισχυρή Ανάπτυξη». Η εκδήλωση εστίασε στις καινοτομίες και στις ευκαιρίες που προσφέρει ο νέος νόμος και στη δυνατότητα σύνδεσης με προγράμματα χρηματοδοτικής ενίσχυσης του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Silicon, ένα νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ενηλίκων στην πόλη της Κέρκυρας που εδρεύει στη διεύθυνση Ιακώβου Πολυλά 11, στην περιοχή του Τένις, σε συνεργασία με τη BSS, Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων που εδρεύει στην Αθήνα και την ETERON επίσης Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων που εδρεύει στην πόλη της Κέρκυρας στη διεύθυνση Ιακώβου Πολυλά 24 στον Πεζόδρομο. Εισηγητές ήταν ο κύριος Ευστάθιος Λιακόπουλος, CEO και ιδρυτής της BSS, ο κύριος Βασίλειος Μίτσης, Manager, Business Development & Strategy στην BSS και η κυρία Εύα Τσιολχά, Area Sales Manager στην BSS. Μετά τις αρχικές εισηγήσεις των ομιλητών ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων με το κοινό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  +30 2661048428  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Ιακώβου Πολυλά 11, Τένις

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News