Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία η έναρξη του Μεταπτυχιακού Διοίκησης Επιχειρήσεων ΕΕΔΕ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΕΔΕ:  Ξεκίνησε στην Κέρκυρα η 1η Σειρά του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 στην Κέρκυρα, η έναρξη της 1ης Σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ στο Φαληράκι (Αίθουσα Συνεδριάσεων ΜΑΕΔΗΚ).  

Ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα  Πρόγραμμα που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και ευρεία αναγνώριση στον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ είναι το πλέον καταξιωμένο στην Ελλάδα με μακρόχρονη παρουσία και υψηλότατη αναγνωσιμότητα. Το Πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται σε επαγγελματίες και ως εκ τούτου κύριο προαπαιτούμενο είναι η επαγγελματική εμπειρία των συμμετεχόντων. 

Επισημαίνεται δε ότι στα  25 χρόνια λειτουργίας του,  έχουν  αποφοιτήσει  Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Χανιά, Λαμία, Βόλο κ.α.) 3.800 στελέχη  που ήδη έχουν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Εισηγητής της πρώτης θεματικής ενότητας, Οργανωτική Συμπεριφορά Ι, είναι ο κ. Πέτρος Ρούσης, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α. 

Τα μαθήματα θα διεξάγονται  δύο φορές το μήνα, Παρασκευή 17:00 - 21:30  και Σάββατο 09:00-17:00.

Μεταξύ των σπουδαστών που έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας είναι στελέχη από εταιρίες και τράπεζες όπως: Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Astra Zeneca, Bristol-Myers Squibb, Δωδώνη, Eurobank, Frigoglass, GlaxoSimthKline, Johnson & Johnson, Kύκνος, Makro Cash & Carry, Mamidoil Jetoil ΑΕ, Marfin Egnatia Bank, Novartis, Παπαστράτος και TITAN.

Το κόστος του Προγράμματος για τους μισθωτούς, μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ 0,45% της εργοδοτικής εισφοράς.

Με επιτυχία η έναρξη του Μεταπτυχιακού Διοίκησης Επιχειρήσεων ΕΕΔΕ

 

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες και για Δηλώσεις Συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, υπόψη κ. Ρούλας Ιωάννου, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, τηλ. 2610 318573, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , website:  www.eede.gr καθώς και στο τηλ. 6932 664 394, υπόψη κ. Έφης Αποστόλου, Κέρκυρα, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

 

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ

Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 51 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 17.000 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 23 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 3.800 αποφοίτους.

 

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της Εταιρίας και περιλαμβάνει Μεταπτυχιακά Προγράμματα, Προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, Προγράμματα ανωτάτων στελεχών, Ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, Ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και Συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News