Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία η έναρξη της έκθεσης «γυμνό…» στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, η έναρξη της έκθεσης «γυμνό…» με έργα από τη Μόνιμη Συλλογή της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Η έκθεση συνεχίζεται έως τις 24 Οκτωβρίου και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00.
 
Αρχαιοτάτη προσέγγιση η μελέτη, καταγραφή και σπουδή του ανθρώπινου σώματος. Η κάθε εποχή άφησε τα δικά της αχνάρια στη μελέτη αυτή ανάλογα με την πολιτιστική, φιλοσοφική και κοινωνική αντίληψη του γυμνού. Ατελεύτητη και ανεξερεύνητη η έρευνα του ανθρώπινου σώματος, αυτό δείχνουν οι καταγραφές των καλλιτεχνών έως σήμερα.

Με επιτυχία η έναρξη της έκθεσης «γυμνό…» στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη
 
Παρουσιάζονται οι καλλιτέχνες:
Τάνια Αγάθου, Πύρρος Αλεξόπουλος, Πηνελόπη Βολτέρρα, Στέφανος Γαστεράτος, Τάσος Δημητράς, Γιώργος Κουλούρης, Γιώργος Λευτεριώτης, Παναγιώτης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Μηλιώτης, Δημήτρης Μπογδάνος, Γρηγόρης Σαρακινός, Δημήτρης Σαρακινός, Δημήτρης Σοφιανός , Κώστας Τόμπρος, Σπύρος Τρούσας, Fernanda Facciolli, Giorgio Turchetti
 
Για την ασφάλεια όλων, η Πινακοθήκη λειτουργεί με ελεγχόμενο αριθμό επισκεπτών τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.
 
 Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55400, για την είσοδό σας στο Μουσείο παρακαλείστε να επιδείξετε ένα από τα εξής έγγραφα:
 
• Πιστοποιητικό εμβολιασμού
• Πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ έως 6 μήνες από τη διάγνωση
• Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 48 ωρών
Η παραπάνω υποχρέωση περιλαμβάνει και ανηλίκους από 12 ετών και άνω.
 
Διάρκεια έκθεσης 15/09/2021- 24/10/2021
Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων Κερκυραϊκής Πινακοθήκης
Ιωάννου Θεοτόκη 77
τηλέφωνο: 2661041085 email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News