Τι παίζει Σήμερα

Προσφορές

Κανένα γεγονός
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Με επιτυχία η έναρξη της έκθεσης «γυμνό…» στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2021, η έναρξη της έκθεσης «γυμνό…» με έργα από τη Μόνιμη Συλλογή της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα. Η έκθεση συνεχίζεται έως τις 24 Οκτωβρίου και είναι επισκέψιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00.
 
Αρχαιοτάτη προσέγγιση η μελέτη, καταγραφή και σπουδή του ανθρώπινου σώματος. Η κάθε εποχή άφησε τα δικά της αχνάρια στη μελέτη αυτή ανάλογα με την πολιτιστική, φιλοσοφική και κοινωνική αντίληψη του γυμνού. Ατελεύτητη και ανεξερεύνητη η έρευνα του ανθρώπινου σώματος, αυτό δείχνουν οι καταγραφές των καλλιτεχνών έως σήμερα.

Με επιτυχία η έναρξη της έκθεσης «γυμνό…» στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη
 
Παρουσιάζονται οι καλλιτέχνες:
Τάνια Αγάθου, Πύρρος Αλεξόπουλος, Πηνελόπη Βολτέρρα, Στέφανος Γαστεράτος, Τάσος Δημητράς, Γιώργος Κουλούρης, Γιώργος Λευτεριώτης, Παναγιώτης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Μηλιώτης, Δημήτρης Μπογδάνος, Γρηγόρης Σαρακινός, Δημήτρης Σαρακινός, Δημήτρης Σοφιανός , Κώστας Τόμπρος, Σπύρος Τρούσας, Fernanda Facciolli, Giorgio Turchetti
 
Για την ασφάλεια όλων, η Πινακοθήκη λειτουργεί με ελεγχόμενο αριθμό επισκεπτών τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.
 
 Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55400, για την είσοδό σας στο Μουσείο παρακαλείστε να επιδείξετε ένα από τα εξής έγγραφα:
 
• Πιστοποιητικό εμβολιασμού
• Πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ έως 6 μήνες από τη διάγνωση
• Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 48 ωρών
Η παραπάνω υποχρέωση περιλαμβάνει και ανηλίκους από 12 ετών και άνω.
 
Διάρκεια έκθεσης 15/09/2021- 24/10/2021
Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων Κερκυραϊκής Πινακοθήκης
Ιωάννου Θεοτόκη 77
τηλέφωνο: 2661041085 email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News