Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητούνται συνεργάτες από τη Voulgaris Hospitality Group
- Ζητείται συντηρητής/ηλεκτρολόγος από το ξενοδοχείο Divani Corfu Palace
- Ζητείται βοηθός γραφείου από την SMS Ltd
- Ζητείται γαζωτής/γαζώτρια από εταιρεία στη Μαρίνα Γουβιών
- Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και φυσικής
- Ζητείται προσωπικό για καθαριστήριο λευκών ειδών στο λιμάνι
- Ζητείται υπεύθυνος κρατήσεων και διαχείρισης καταλυμάτων από την εταιρεία Nomas
- Ζητούνται συνεργάτες καθαρισμού από Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων
- Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα στην Κοφινέτα
- Ζητείται συνεργασία με άτομο ή συνεργείο καθαριότητας
Τι παίζει Σήμερα
Με επιτυχία η Άτυπη Εναρκτήρια Εκδήλωση για το έργο SaveWater
Εμφανίσεις:
- Ημ / νία: 19.10.22
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η Άτυπη Εναρκτήρια Εκδήλωση στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με ακρωνύμιο SAVE-WATER,το οποίο έχει ενταχθεί στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα Interreg IPACBC “Greece-Albania 2014-2020”.
Η Άτυπη Εναρκτήρια Εκδήλωση συγκέντρωσε την προσοχή και το ενδιαφέρον τόσο του κοινού, των υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και των λοιπών εταίρων του έργου, όσο και στελεχών του ευρύτερου ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διασφάλισης της ποιότητας και διαχείρισης του πόσιμου νερού. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 10:00π.μ.- 14:00 μ.μ. στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στις Αλυκές – Ποταμού. Σκοπός της Άτυπης Εναρκτήριας Εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση του κοινού για την πρόοδο των δράσεων των υποέργων των εταίρων του έργου SaveWater και η παρουσίαση των Βέλτιστων Πρακτικών Διαχείρισης των Υδάτων αντλώντας παραδείγματα από τη διαχείριση υδάτων στο Ισραήλ, στην Κύπρο και στη Ρόδο.
Συγκεκριμένα, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κ. Σπύρος Γουναρόπουλος, αφού καλωσόρισε τους εκπροσώπους των εταίρων του έργου και τους συμμετέχοντες, επισήμανε το πόσο σημαντικό είναι για την Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων το θέμα της διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού και η εγκατάσταση και διαχείριση των συστημάτων μέτρησής του.
Ο κ. Γουναρόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Κέρκυρα αν και διαθέτει σχετική επάρκεια νερού, η ποιότητά του υστερεί και γι’ αυτό υπάρχει ανάγκη διανομής από σημεία, πόσιμου νερού μέσω της ΔΕΥΑΚ. Τέλος, τόνισε ότι η Περιφέρεια των Ιονίων Νήσων αξιοποιώντας τις δράσεις του έργου Save Water και σε συνεργασία με τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λευκάδας και Κέρκυρας επιχειρούν την υλοποίηση πιλοτικών έργων υποδομής που αφορούν στην επισκευή, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των αντλιοστασίων της αρμοδιότητάς τους καθώς και την εγκατάσταση σταθμών αντίστροφης ώσμωσης για τη διανομή στους δημότες πόσιμου νερού. Τόνισε επίσης ότι οι μελέτες που εκπονήθηκαν στα πλαίσια του έργου θα αποτελέσουν τη βάση για την ένταξη νέων έργων των ΔΕΥΑ στο προσεχές πρόγραμμα ΕΣΠΑ και στα διάφορα προγράμματα διασυνοριακής συνεργασίας που θα ανοίξουν άμεσα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αυλώνας Dr Valbona Avdullaj παρουσίασε τις δράσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια της Αυλώνας στο πλαίσιο του έργου Save Water, δίνοντας βαρύτητα στα κομβικά σημεία του υποέργου της καθώς και στα προβλήματα που εντοπίζονται στην ποιότητα και στη διαχείριση των πόσιμων υδάτων στην περιοχή της Αυλώνας. Επίσης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Θεόδωρος Σταύρακας, MSc Γεωπόνος, εκπρόσωπος του Κέντρου Περιβάλλοντος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, παρουσίασε την πιλοτική δράση της κοινότητας Βεύης Φλώρινας ενώ ο κ. Μάριος Αναγνώστου, Υδρολόγος, εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου των Ιονίων Νήσων μίλησε για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη έξυπνων συστημάτων παρακολούθησης: HydroSystem. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο κ. Παναγιώτης Κακιώνης, Χημικός Μηχανικός, παρουσίασε παραδείγματα Βέλτιστων Πρακτικών Διαχείρισης Υδάτων που εφαρμόζονται στο Ισραήλ, στην Κύπρο και στη Ρόδο, ανέπτυξε διάλογο μεταξύ των συμμετεχόντων απαντώντας σε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που άλλες χώρες χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται το πόσιμο νερό. Το έργο Save Water Κύριος στόχος του έργου SaveWater, είναι η ανάπτυξη ενός έξυπνου συστήματος καταγραφής, παρακολούθησης και διαχείρισης του πόσιμου νερού στην περιοχή παρέμβασης, στο οποίο περιλαμβάνονται και ενέργειες συντήρησης του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης.
Η διατήρηση του περιβάλλοντος, σε συνδυασμό με τη βιώσιμη ανάπτυξη , οι δημόσιες υποδομές καθώς και η υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών και μεθοδολογιών στη διαχείριση του πόσιμου νερού αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις για την τουριστική, αστική και γεωργική ανάπτυξη. Η ενδεδειγμένη πρακτική διαχείρισης με την ήπια εκμετάλλευση των υφιστάμενων υδάτινων πόρων και του υδροφόρου ορίζοντα , για άρδευση και υδροδότηση, αποτελούν βασικούς στόχους του έργου SaveWater.
Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα
Δασσιά

Off Town
Άνω Πυργί, Ύψος

La Veranda Di Corfu
Ναυσικάς, Κανόνι
Προβεβλημένες Αγγελίες
- Ζητούνται συνεργάτες από τη Voulgaris Hospitality Group 22.10.26
- Ζητείται συντηρητής/ηλεκτρολόγος από το ξενοδοχείο Divani Corfu Palace 22.10.26
- Ζητείται βοηθός γραφείου από την SMS Ltd 22.10.26
- Ζητείται γαζωτής/γαζώτρια από εταιρεία στη Μαρίνα Γουβιών 22.10.26
- Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και φυσικής 22.10.26
- Ζητείται προσωπικό για καθαριστήριο λευκών ειδών στο λιμάνι 22.10.26
- Ζητείται υπεύθυνος κρατήσεων και διαχείρισης καταλυμάτων από την εταιρεία Nomas 22.10.26
- Ζητούνται συνεργάτες καθαρισμού από Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων 22.10.26
- Ζητείται υπάλληλος από το φαρμακείο Βλάχος στο Κοκκίνι 22.10.26
- Ζητείται υπάλληλος γραφείου από την εταιρεία Κομίνης Κων/νος και ΣΙΑ ΟΕ 22.10.26
- Ζητείται προσωπικό από δομή 22.10.26
- Ζητείται γαζωτής/γαζώτρια από την Α.Γιατράς 22.10.26
- Ζητείται οδηγός διανομέας από την εταιρεία Μάνδυλας Γεράσιμος 22.10.26
- Ζητείται προσωπικό στο Ναυτίλος 22.10.26
- Ζητείται προσωπικό από το New Point Cafe Bar 22.10.26
- Ενοικιάζονται πλήρως επιπλωμένα studio στο Κοντόκαλι 22.10.26
- Πωλείται αυτοκίνητο Mitsubishi Carisma 22.10.26
- Ζητείται πωλητής/τρια από το κατάστημα Lineria 22.10.26
- Ζητείται προσωπικό από το κατάστημα il toto 21.10.26
- Ενοικιάζεται κατοικία στις Κουλίνες 21.10.26
- Ζητείται προσωπικό από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων 21.10.26
- Ζητείται βοηθός bar και service από το Dell Acque Cocktail Bar 21.10.26
- Ζητείται στέλεχος μισθοδοσίας και HR Operations 21.10.26
- Ζητείται προσωπικό κουζίνας από το ιταλικό εστιατόριο Margherita 21.10.26
- Πωλείται καναπές 20.10.26
- Ζητείται πωλητής/τρια από την Hygiene Systems 20.10.26
- Ζητείται τυλιχτής/τρια από κατάστημα εστίασης στο κέντρο 20.10.26
- Ζητείται καμαριέρα από τη Moraitis Hospitality 20.10.26
- Ζητείται καθηγητής/ρια Αγγλικών από Κέντρο Ξένων Γλωσσών 20.10.26
- Ζητείται νέος/α για τη θέση barista 20.10.26






