Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Κερασιά: μια παραλία αποκάλυψη με λευκά βότσαλα και κρυστάλλινα νερά

Παραλία Κερασιά: μια παραλία αποκάλυψη με λευκά βότσαλα και κρυστάλλινα νερά

Κοντά στην Κασσιώπη και κοντά στον Άγιο Στέφανο Σινιών σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Κέρκυρας βρίσκεται η παραλία της Κερασιάς.

Απέχει 37 χιλιόμετρα από την πόλη.  Για να φτάσει κάποιος εύκολα σ’ αυτήν αρκεί να ακολουθήσει το δρόμο που περνά μέσα από τον Άγιο Στέφανο Σινιών και να συνεχίσει παραλιακά για περίπου 1,5 χιλιόμετρο.

Κερασιά: μια παραλία αποκάλυψη με λευκά βότσαλα και κρυστάλλινα νερά

Η Κερασιά είναι μια πετρώδης παραλία που συνδυάζει κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά, έντονη βλάστηση και εντυπωσιακούς ορμίσκους. Βασικό χαρακτηριστικό της είναι τα λευκά βότσαλα.

Η παραλία είναι οργανωμένη και μπορεί όποιος θέλει να επιδοθεί σε θαλάσσια παιχνίδια. Έτσι, στα διαυγή νερά της μπορείς να απολαύσεις μια βόλτα με θαλάσσια ποδήλατα και κανό.

Ακόμη, είναι ιδανικό μέρος για ψάρεμα και καταδύσεις. 

Στην περιοχή αυτή έχουν κτιστεί πολυτελείς κατοικίες όπως η έπαυλη της οικογένειας των μεγαλοτραπεζιτών, Rothchild. Εκεί έχουν φιλοξενηθεί διάσημες προσωπικότητες από το διεθνές jetset όπως ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα αλλά και Ρώσοι μεγιστάνες.

Καθώς βρίσκεται στην βορειοανατολική του νησιού απέναντι στο βάθος είναι εύκολο να διακρίνει ο επισκέπτης τις ακτές της Αλβανίας.

Συντάκτης: Νίκος Στούπης

Corfuland Live Webcams

Ακταίον Κέρκυρα

Λεωφ. Δημοκρατίας, Παλαιό Φρούριο

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News