Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Κενές θέσεις εργασίας παρουσιάζει η Equal Society, έως 21/12

EQUAL SOCIETY

ΔΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Κενές θέσεις εργασίας παρουσιάζει η Equal Society, έως 21/12

Δεκατρείς ενεργές θέσεις εργασίας συγκέντρωσε και παρουσιάζει η Equal Society για το χρονικό διάστημα 15-12-2014 έως 21-12-2014. 

Με τον δείκτη της ανεργίας να ανεβαίνει διαρκώς η ανάγκη για μια σταθερή θέση εργασίας, παρουσιάζεται πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά. Η Δομή Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της Equal Society προσπαθεί να στηρίζει τους ανέργους ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις εργασίας που υπάρχουν στην Κέρκυρα.

Η Equal Society γνωρίζοντας πως η εύρεση εργασίας δεν είναι εύκολο εγχείρημα πλέον δημοσιεύει κάθε εβδομάδα έναν πίνακα με τις κενές θέσεις εργασίας που υπάρχουν τόσο στο δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα στο νησί της Κέρκυρας.

Αυτή είναι μία πρωτοβουλία του Οργανισμού μας έτσι ώστε οι άνεργοι να μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες θέσεις εργασίας που υπάρχουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του νησιού, για να μπορούν να έχουν πιο εύκολη πρόσβαση στην εύρεση εργασίας.

Στον πίνακα Ενημέρωσης Ανέργων και Επιχειρήσεων της εβδομάδας αυτής μπορείτε να πληροφορηθείτε για την προσφορά εργασίας σε μάγειρες, προϊστάμενο/η ορόφων, service manager, συντηρητή, food and beverage manager, υπάλληλους υποδοχής, πωλητές, σερβιτόρες, sous chef, προσωπικό ασφαλείας

Για περισσότερες  πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γραφείο του Οργανισμού  EQUAL SOCIETY, που βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Θεοτόκη 61, 4ος όροφος. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2661021203. Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.equalsociety.gr

Αναλυτικά παρουσιάζονται παρακάτω όλες οι θέσεις εργασίας στο παρακάτω λινκ:


https://equalsociety.wordpress.com/2014/12/16/domi-enimerosis-anergon-epixeiriseon-29/

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News