Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Καταγραφή Πολιτιστικών Φορέων

Καταγραφή Πολιτιστικών Φορέων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο: «I.C.E. Innovation, Culture and Creativity for a new Economy», το οποίο έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Ιταλία 2007 - 2013, θα δημιουργήσει μητρώο των πολιτιστικών και δημιουργικών  φορέων της Κέρκυρας.

Για την ανίχνευση και παρουσίαση των φορέων και επιχειρήσεων της πολιτιστικής και δημιουργικής παραγωγής της Κέρκυρας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. προσκαλεί  τους ενδιαφερόμενους φορείς (ιδιωτικής πρωτοβουλίας και κοινωνικούς φορείς) που έχουν σχέση με τα πολιτιστικά δρώμενα (θιάσους, χορευτικά σχήματα, φιλαρμονικές, χορωδίες, πολιτιστικούς συλλόγους, σχολές χορού κ.α.) να συμβάλλουν σε μια ολοκληρωμένη και αναλυτική καταγραφή.

Στο μητρώο αυτό θα καταγραφούν αναλυτικά τα στοιχεία (δραστηριότητες, έδρα, τηλ., δ/νση, email κ.α.), καθώς και μια σύντομη περιγραφή για το κάθε φορέα.

Πρόθεση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας είναι με βάση αυτό το μητρώο και την ειδική δραστηριότητα κάθε φορέα, να προχωρήσει σε ένα σύμφωνο συνεργασίας που θα καταλήξει σε κοινές πολιτιστικές εκδηλώσεις με την συγχρηματοδότηση του προγράμματοςI.C.E..

Οι φάκελοι με τα στοιχεία των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας μέχρι τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και την αναζήτηση του σχετικού «Εντύπου Καταγραφής Φορέων», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας: Γ. Θεοτόκη, Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, 2ος όροφος, τηλ. 26610 40136, ώρες 10:00 π.μ. - 13:00 μ.μ. (κα Άννα Χυτήρη). 

 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland News