Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Κάλεσμα προς όλους τους "Ζωγράφους της Κέρκυρας"


Οι «Zωγράφοι της Κέρκυρας»... πάνε κατασκήνωση!

Τρεις από τους «Zωγράφους της Κέρκυρας», μέλη της Eικαστικής Kερκυραϊκής Eνώσης (ΕΙ.Κ.Ε.) ...βρέθηκαν αντιπροσωπευτικά στο πανέμορφο νησί του Βίδου, για να «εμπνεύσουν και να «δώσουν» ιδέες στους νεαρούς και τις νεαρές... που «παραθερίζουν» στην κατασκήνωση του Δήμου Kερκυραίων. 
Χρώματα, πινέλα, μαρκαδόροι, πηλός, χρωματιστά χαρτιά ...όλα πήραν φωτιά! 

Ζωγραφική επάνω σε χαρτόκουτες, σε πέτρες, ξύλα, κεραμίδια αλλά και καλλιτεχνικές κατασκευές με διάφορα «επιτόπια» υλικά... φιλοτεχνήθηκαν με ιδιαίτερο ταλέντο.

 Αυτή ήταν και η κεντρική ιδέα της όλης καλλιτεχνικής δραστηριότητας... δηλαδή, να μάθουμε να χρησιμοποιούμε «ευτελή» υλικά, ανακυκλώσιμα και μη. Ακόμα και πεσμένα - μαδημένα φτερά από φασιανούς (!!!) χρησιμοποιήθηκαν από τους εκκολαπτόμενους καλλιτέχνες, με ιδιαίτερη επιτυχία. 

Οι πρόθυμοι Ομαδάρχες, με την καθοδήγηση του έμπειρου αρχηγού της κατασκήνωσης κ. Κ. Κασταμονήτη αλλά και των βοηθών του, έφεραν εύκολα σε πέρας το «δύσκολο» έργο της «παίδευσης» των πιθανών αυριανών «Zωγράφων της Κέρκυρας».

Φυσικά και τα μέλη της «Eικαστικής Kερκυραϊκής Ένωσης» ...έκαναν και αυτοί, κάτι! 
Οι ζωγράφοι Κώστας Μικάλεφ, Παναγιώτης Μαυρόπουλος με τον πρόεδρο της ΕΙ.Κ.Ε., Σπύρο Φρόνιμο, έγιναν και πάλι παιδιά! Aνακατώθηκαν στο πλήθος των νεαρών... σχεδίασαν - ζωγράφισαν - μουτζουρώθηκαν... (όπως όλοι άλλωστε...) αλλά έβγαλαν και αναμνηστικές φωτογραφίες! 
Ποιός ξέρει. Aπό όλους αυτούς τους νεαρούς... κάποιος αυριανός μεγάλος ζωγράφος θα εμφανιστεί! Ας περιμένουμε μέχρι τότε... αλλά ας δίνουμε στα παιδιά μας ιδέες και παραδείγματα για καλλιτεχνική δράσει και συμμετοχή. 

 Κάλεσμα της Eικαστικής Kερκυραϊκής Ένωσης
 
Σύντομα θα ξαναβρεθούμε δίπλα στους νεαρούς φίλους κατασκηνωτές. 
Όσοι από τους Zωγράφους της Κέρκυρας, μέλη της ένωσης ή όχι, θέλουν να έρθουν την επόμενη φορά μαζί μας στο Βίδο, ας επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο της ΕΙ.Κ.Ε. Σπύρο Φρόνιμο, στο 6955200122. 
Eυκαιρία να ξαναβρεθούμε, να γνωριστούμε και με άλλους Zωγράφους... αλλά το κυριότερο... είναι ευκαιρία να νιώσουμε για λίγο, όλοι μας και πάλι παιδιά! 

 Aπό την «Eικαστική Kερκυραϊκή Ένωση»

Image
 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Akron

Παλαιοκαστρίτσα, Κέρκυρα

Δείτε live

Corfuland News