Τι παίζει Σήμερα

Κάβος Κέρκυρας: Δημοφιλής προορισμός του Party Hard Travel για νέους και clubbing

Η Ζάκυνθος, η Κέρκυρα και η Κρήτη περιλαμβάνονται στους προορισμούς του εξειδικευμένου στις διακοπές της νεολαίας operator, Party Hard Travel, το φετινό καλοκαίρι. Διαβάστε περισσότερα.

Ειδικότερα, ο τουριστικός οργανισμός άνοιξε τις κρατήσεις για το καλοκαίρι του 2021, για τη Ζάκυνθο, τον Κάβο της Κέρκυρας, τα Μάλια της Κρήτης, την Ίμπιζα, την Αγία Νάπα, τη Μάλτα, το Sunny Beach στη Βουλγαρία και το Magaluf στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Η κίνηση αυτή Party Hard Travel, είναι αποτέλεσμα σχετικής έρευνας η οποία αποκαλύπτει ότι το 85% των νέων είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν ξανά αυτό το καλοκαίρι, με το 87,8% να προσβλέπουν σε μεγάλα υπαίθρια πάρτι.

Κάβος Κέρκυρας: Δημοφιλής προορισμός του Party Hard Travel για νέους και clubbing

Στη δημοσκόπηση, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 700 νεαροί ταξιδιώτες, διαπιστώθηκε ότι το 93,8% αυτών θα εξακολουθούσαν να κάνουν κράτηση για διακοπές, εάν έπρεπε να κάνουν ένα τεστ Covid-19, είτε πριν από την αναχώρηση, είτε κατά την άφιξή τους στον προορισμό της επιλογής τους.

Οι κορυφαίοι προορισμοί στους οποίους οι ερωτηθέντες έκριναν πως θα ταξίδευαν αυτό το καλοκαίρι ήταν πρώτη η Ίμπιζα (82,2%), με δεύτερη τη Ζάκυνθο (82,1%), τρίτη την Αγία Νάπα (77,6%), τέταρτο τον Κάβο (Κέρκυρα) (72,2%) και πέμπτα τα Μάλια (Κρήτη) (70,3%).

Πηγή: https://money-tourism.gr/zakynthos-kerkyra-kriti-stoys-proorismoys-party-hard-travel-clubbing/?fbclid=IwAR3bm1PTm6b_hfvRYwZqMFTlipcLTI7lAEkG_XHF_hk1OMdz91rrGIqYQKo

 

Corfuland Live Webcams

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Τα Δίχτυα Εστιατόριο

Δασσιά

Δείτε live

Akti Kontogialos - Spyros Seaside Bar Restaurant

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News