Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Ιδανικές παραλίες της Κέρκυρας για βραδινό μπάνιο

«Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι…» είναι από τα τραγούδια των 90s που «μυρίζουν» καλοκαίρι  και μας φέρνουν στο νου ευχάριστες αναμνήσεις από βραδινές ξένοιαστες εξορμήσεις με παρέα  σε μια παραλία. Στις μέρες μας  δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν να κάνουν  τη βουτιά τους στη θάλασσα όταν ο ήλιος έχει βασιλέψει.

Ιδανικές παραλίες της Κέρκυρας για βραδινό μπάνιο

Οι παραλίες της Κέρκυρας μπορούν να προσφέρουν σε επισκέπτες και ντόπιους αυτή την εμπειρία. Το καλό είναι ότι για όσους το επιλέξουν να το κάνουν υπάρχουν αρκετές επιλογές.

Μια ιδανική επιλογή κυρίως για ζευγάρια είναι ο παραδεισένιος κολπίσκος στην Παλαιοκαστρίτσα, La Grotta.  Το φως του φεγγαριού και τα φώτα συνθέτουν ένα ρομαντικό σκηνικό. Εξίσου καλή επιλογή είναι και  οι υπόλοιπες παραλίες στην περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας.

Ιδανικές παραλίες της Κέρκυρας για βραδινό μπάνιο

Το Κανόνι δεν είναι απολαυστικό μόνο την ημέρα για να πιεις τον καφέ σου και να βγάλεις τις απαραίτητες φωτογραφίες. Απόλαυση είναι και το μπάνιο τις βραδινές ώρες με θέα το Ποντικονήσι και ο φωτισμός από το Πέραμα. 

Ένα σημείο για βραδινό μπάνιο με αρκετό φωτισμό είναι η μεγάλη παραλία της Δασιάς μιας και τα μαγαζιά που προσφέρουν νυχτερινή διασκέδαση στην περιοχή είναι αρκετά. Το ίδιο ισχύει και για την  παραλία του Ύψου. 

Ιδανικές παραλίες της Κέρκυρας για βραδινό μπάνιο

Πολύ κοντά στον Ύψο μια άλλη καλή επιλογή είναι η βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Μπαρμπάτι. Η μεγάλη σε μήκος παραλία συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα. 

Ιδανικές παραλίες της Κέρκυρας για βραδινό μπάνιο

Τα ολονύχτια και τα γεμάτα μπαρ θα τα συναντήσει τις βραδινές ώρες κάποιος στην κοσμοπολίτικη Γλυφάδα. Η αμμώδης έκταση της παραλίας, η θέα προς την γειτονική Ιταλία και ο κατάφυτος λόφος συγκαταλέγονται στα θετικά της στοιχεία. 

Άλλη  μια κατάλληλη επιλογή για τους λάτρεις του βραδινού μπάνιου  είναι η διπλανή παραλία της Γλυφάδας, ο Κοντογυαλός. Ακόμα και αυτοί που μπορεί να διστάζουν να ρίξουν τη βουτιά τους στη θάλασσα κατά το βραδάκι θα το κάνουν μιας και τα νερά στην παραλία του Κοντογυαλού  βαθαίνουν ομαλά. 

Ιδανικές παραλίες της Κέρκυρας για βραδινό μπάνιο

Για όσους, βέβαια, θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του βραδινού μπάνιου στη νότια της Κέρκυρας δεν έχουν παρά να διαλέξουν την παραλία του Γαρδένου. Πρόκειται για μια παραλία ανεξερεύνητη και ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά αφού τα νερά της είναι ήρεμα και ρηχά. 

Συντάκτης: Νίκος Στούπης

Corfuland Live Webcams

Nautilus

Ανεμόμυλος

Δείτε live

Oasis Hotel

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News