Τι παίζει Σήμερα

Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς Κέρκυρα από 1η Ιουλίου 2020

Η Ryanair, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλών ναύλων της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα (Τρίτη 12 Μαΐου) σχέδια για επιστροφή στο 40% των κανονικών πτήσεων από την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, με την 

Η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς Κέρκυρα από 1η Ιουλίου 2020

επιφύλαξη άρσης των κυβερνητικών περιορισμών στις ενδοκοινοτικές πτήσεις και την εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων δημόσιας υγείας στη θέση τους στα αεροδρόμια. Η Ryanair θα εκτελεί καθημερινά πρόγραμμα πτήσεων σχεδόν 1.000 πτήσεων, αποκαθιστώντας το 90% του δικτύου δρομολογίων πριν από το Covid-19. Πλήρεις λεπτομέρειες για αυτές τις διαδρομές, τις συχνότητες, τους χρόνους πτήσης και τις τιμές προσφοράς είναι διαθέσιμες στο www.Ryanair.com

Από τους περιορισμούς πτήσεων του Covid-19 στα μέσα Μαρτίου, η Ryanair λειτουργεί καθημερινά ένα σκελετό 30 πτήσεων μεταξύ Ιρλανδίας, Ηνωμένου Βασιλείου και Ευρώπης. Από τον Ιούλιο, η Ryanair θα επανεκκινήσει τις πτήσεις από τις περισσότερες από τις 80 βάσεις της σε όλη την Ευρώπη. Θα υπάρξουν λιγότερες καθημερινές / εβδομαδιαίες συχνότητες σε διαδρομές κορμού, καθώς η Ryanair εργάζεται για την αποκατάσταση ορισμένων υπηρεσιών στον ευρύτερο αριθμό διαδρομών, αντί για τη λειτουργία υπηρεσιών υψηλής συχνότητας σε μικρό αριθμό.

Η Ryanair κυκλοφόρησε επίσης μια επιστροφή στο βίντεο της πτήσης, (κάντε κλικ εδώ) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.Ryanair.com, ενθαρρύνοντας τους επιβάτες να τηρούν αποτελεσματικά μέτρα υγείας για τον περιορισμό του ιού Covid-19. Σε αυτά περιλαμβάνονται λιγότερες παραδοτέες αποσκευές, check in online, λήψη κάρτας επιβίβασης στο έξυπνο τηλέφωνο επιβατών, καθώς και έλεγχος θερμοκρασίας κατά την είσοδο στο αεροδρόμιο και φόρτωση μάσκας προσώπου / καλύμματος ανά πάσα στιγμή στο τερματικό και στο αεροσκάφος. Όλα τα αεροσκάφη της Ryanair είναι εξοπλισμένα με φίλτρα αέρα HEPA (παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται σε κρίσιμους θαλάμους νοσοκομείων) και όλες οι εσωτερικές επιφάνειες των αεροσκαφών απολυμαίνονται κάθε βράδυ με χημικά, τα οποία είναι αποτελεσματικά για πάνω από 24 ώρες. Ενώ οι έλεγχοι θερμοκρασίας και οι μάσκες / καλύμματα προσώπου είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της υγιούς επιστροφής στην υπηρεσία, η κοινωνική απόσταση σε αεροδρόμια και αεροσκάφη θα ενθαρρυνθεί όπου είναι δυνατόν.

Στο αεροσκάφος του, το πλήρωμα καμπίνας της Ryanair θα φορέσει μάσκες προσώπου / καλύμματα και μια περιορισμένη υπηρεσία πτήσης θα προσφερθεί με προσυσκευασμένα σνακ και ποτά, αλλά χωρίς πωλήσεις μετρητών. Όλες οι εν πλω συναλλαγές θα είναι χωρίς μετρητά. Η ουρά για τουαλέτες απαγορεύεται επίσης στο πλοίο, παρόλο που η πρόσβαση στην τουαλέτα θα διατίθεται σε μεμονωμένους επιβάτες κατόπιν αιτήματος. Η Ryanair ενθαρρύνει τους επιβάτες να πλένουν τακτικά το χέρι και να χρησιμοποιούν απολυμαντικά χεριών στους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου.

Ως προσωρινό περαιτέρω μέτρο δημόσιας υγείας, ενώ τα κράτη της ΕΕ αναδύονται από τις αντίστοιχες κλειδαριές Covid-19, η Ryanair θα απαιτήσει από όλους τους επιβάτες που πετούν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να συμπληρώσουν λεπτομέρειες (στο σημείο του check in) για το πόσο θα είναι η προγραμματισμένη επίσκεψή τους , καθώς και τη διεύθυνσή τους κατά την επίσκεψή τους σε άλλη χώρα της ΕΕ, και αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας θα παρέχονται στις κυβερνήσεις της ΕΕ για να τους βοηθήσουν να παρακολουθούν τυχόν κανονισμούς απομόνωσης που απαιτούν οι επισκέπτες σε ενδοκοινοτικές πτήσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair Eddie Wilson είπε:

«Είναι σημαντικό για τους πελάτες και τους ανθρώπους μας να επιστρέψουμε σε κάποια κανονικά δρομολόγια από την 1η Ιουλίου και μετά. Κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη έχουν εφαρμόσει ένα κλείδωμα 4 μηνών για να περιορίσουν τη διάδοση του ιού Covid-19. Μετά από 4 μήνες, ήρθε η ώρα να πετάξουμε ξανά την Ευρώπη, ώστε να μπορούμε να επανενώσουμε φίλους και οικογένειες, να επιτρέψουμε στους ανθρώπους να επιστρέψουν στη δουλειά και να επανεκκινήσουν την ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία, η οποία παρέχει τόσα εκατομμύρια θέσεις εργασίας.

Η Ryanair θα συνεργαστεί στενά με τις αρχές δημόσιας υγείας για να διασφαλίσει ότι αυτές οι πτήσεις συμμορφώνονται, όπου είναι δυνατόν, με αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Covid-19. Όπως φαίνεται ήδη στην Ασία, οι έλεγχοι θερμοκρασίας και οι μάσκες / καλύμματα προσώπου είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα (1 ώρα) στην ενιαία αγορά της Ευρώπης.

Τώρα που τα κράτη της Ευρώπης επιτρέπουν μια σταδιακή επιστροφή στην κανονική ζωή, αναμένουμε ότι αυτό θα εξελιχθεί τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Με περισσότερες από 6 εβδομάδες να πάει μέχρι την 1η Ιουλίου, η Ryanair πιστεύει ότι αυτή είναι η πιο πρακτική ημερομηνία για την επανέναρξη των κανονικών πτήσεων, έτσι ώστε να επιτρέψουμε σε φίλους και οικογένειες να επανενωθούν, τους μετακινούμενους να επιστρέψουν στη δουλειά και να επιτρέψουν σε αυτές τις οικονομίες που βασίζονται στον τουρισμό όπως η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Γαλλία και άλλοι, για να ανακτήσουν όσα απομένουν από τη φετινή τουριστική περίοδο

Τα καθίσματα σε όλες αυτές τις πτήσεις πωλούνται τώρα στο www.Ryanair.com από την 1η Ιουλίου, σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 19,99 € μονή διαδρομή. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους οργανισμούς δημόσιας υγείας για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους και τους επιβάτες μας να υιοθετήσουν πρακτικά και αποτελεσματικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού Covid-19, προς όφελος των επιβατών, των ανθρώπων και των κοινοτήτων μας ».

https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/healthy-flying

Ενδεικτικά

Προς Κέρκυρα από London Southend ξεκινάει 5 Ιουλίου 2020:

Η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς Κέρκυρα από 1η Ιουλίου 2020

 

Aπό Βιέννη Αυστρίας προς Κέρκυρα ξεκινάνε 03 Ιουλίου 2020

Η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς Κέρκυρα από 1η Ιουλίου 2020

Από Ντύσσελντοφ Γερμανία προς Κέρκυρα ξεκινάνε 04 Ιουλίου 2020

Η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη πτήσεων προς Κέρκυρα από 1η Ιουλίου 2020

Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα

Δασσιά

Δείτε live

Off Town

Άνω Πυργί, Ύψος

Δείτε live

Spyros Seaside Bar Restaurant Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Προβεβλημένες Αγγελίες

  1. Ζητείται πωλητής/τρια από την Admiral 26.10.26
  2. Ζητείται προσωπικό από ανθοπωλείο 26.10.26
  3. Ζητείται υπάλληλος από το φαρμακείο Κοσκινάς Γιώργος 26.10.26
  4. Ζητείται διανομέας από την ψησταριά Ο Σπύρος στου Τζάβρου 26.10.26
  5. Ζητείται προσωπικό από το κρεοπωλείο Γρίμμας στο Σολάρι 24.10.26
  6. Πωλείται οικόπεδο στο Χαλικούνα 24.10.26
  7. Ζητείται προσωπικό από επιχειρήσεις εστίασης 24.10.26
  8. Ζητείται υπάλληλος από επιχείρηση εστίασης 24.10.26
  9. Ζητείται υπάλληλος από το φαρμακείο Βλάχος στο Κοκκίνι 24.10.26
  10. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών και φυσικής 24.10.26
  11. Ζητείται προσωπικό από δομή 24.10.26
  12. Ζητείται F&B Cost Controller για το Ella Alkyna στον Άγιο Γόρδιο 23.10.26
  13. Ζητείται καμαριέρα από το Hotel Bretagne 23.10.26
  14. Ζητείται πωλήτρια/ης για κατάστημα αλυσίδας παιδικών ρούχων 23.10.26
  15. Ενοικιάζεται μεζονέτα στους Καστελλάνους Μέσης 23.10.26
  16. Ζητείται προσωπικό από το πρακτορείο Allwyn Millionaire 23.10.26
  17. Ζητείται ταμίας από κατάστημα εστίασης στο κέντρο 23.10.26
  18. Ζητούνται συνεργάτες από τη Voulgaris Hospitality Group 23.10.26
  19. Ζητείται συντηρητής/ηλεκτρολόγος από το ξενοδοχείο Divani Corfu Palace 23.10.26
  20. Ζητείται υπεύθυνος κρατήσεων και διαχείρισης καταλυμάτων από την εταιρεία Nomas 23.10.26
  21. Ζητούνται συνεργάτες καθαρισμού από Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων 23.10.26
  22. Ζητείται γαζωτής/γαζώτρια από εταιρεία στη Μαρίνα Γουβιών 23.10.26
  23. Ζητείται βοηθός γραφείου από την SMS Ltd 22.10.26
  24. Ζητείται προσωπικό για καθαριστήριο λευκών ειδών στο λιμάνι 22.10.26
  25. Ζητείται υπάλληλος γραφείου από την εταιρεία Κομίνης Κων/νος και ΣΙΑ ΟΕ 22.10.26
  26. Ζητείται γαζωτής/γαζώτρια από βιοτεχνία κατασκευής τεντών και καλυμμάτων σκαφών 22.10.26
  27. Ζητείται οδηγός διανομέας από την εταιρεία Μάνδυλας Γεράσιμος 22.10.26
  28. Ζητείται προσωπικό στο Ναυτίλος 22.10.26
  29. Ζητείται προσωπικό από το New Point Cafe Bar 22.10.26
  30. Ενοικιάζονται πλήρως επιπλωμένα studio στο Κοντόκαλι 22.10.26