Πρόσφατες Αγγελίες
- Ζητείται εργασία σε βίλα από ζευγάρι
- Ενοικιάζεται σπίτι στο Γαστούρι
- Ζητείται προσωπικό από εστιατόριο εντός πόλεως
- Ενοικιάζονται διαμερίσματα στα Δανήλια
- Ζητείται σερβιτόρα/ος από την πίττα του παππού
- Ενοικιάζεται λόφτ στο Βρυώνη
- Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα
- Ζητείται πωλήτρια/ής από την Admiral
- Ζητείται σερβιτόρος/α από το Dell Acque Cocktail Bar
- Ζητείται προσωπικό από τα Hondos Center
Η μυθική βάπτιση της κόρης του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα στην Κέρκυρα
Εμφανίσεις:
- Ημ / νία: 18.07.19
Oι 300 καλεσμένοι, το welcome party στην έπαυλη Βούλγαρη, η δεξίωση στους κήπους του Αχιλλείου, το μενού διά χειρός Λαζάρου και οι ασημένιες μπομπονιέρες του οίκου Καίσαρη. Το ζεύγος Κούστα βάφτισε την κόρη του και το «Gala» ήταν εκεί.
Το ζεύγος Κούστα από την αρχή της κοινής του πορείας έχει διοργανώσει μερικά από τα πλέον γκλάμορους καλέσματα, τα οποία πάντοτε εντυπωσιάζουν με την πληθωρικότητα και τις εκπλήξεις τους. Αποκορύφωμα των ανεξάντλητων εμπνεύσεών τους, ο γάμος τους πέρυσι το καλοκαίρι στο μαγευτικό Σορέντο της ιταλικής Ριβιέρας.
Η βάφτιση της κόρης τους δεν θα μπορούσε να μην είναι ανάλογης αίγλης. Καθώς είχαν καταλήξει εδώ και μήνες στο πού θα γινόταν το μυστήριο, είχαν στη διάθεσή τους όλο τον χρόνο να διοργανώσουν κάτι ενδεικτικό της αγάπης τους για τη μικρή τους. Τόπος της επιλογής τους ήταν η Κέρκυρα, το Νησί των Φαιάκων. Τη βάφτιση, που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, πλαισίωσαν εορταστικές εκδηλώσεις αντίστοιχες με αυτές του διεθνούς jet set, στο οποίο εξάλλου συγκαταλέγεται ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα. Η τετράφυλλη πρόσκληση περιελάμβανε αναλυτικό πρόγραμμα για τα όσα το ζευγάρι είχε προετοιμάσει.
Από πολύ νωρίς εφοπλιστές, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι του κοσμικού γίγνεσθαι της αθηναϊκής κοινωνίας είχαν λάβει το save the date και είχαν φροντίσει να αφήσουν χώρο στην ατζέντα τους. Μega yachts άρχισαν να καταφτάνουν στο λιμάνι της Κέρκυρας ήδη από το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, ενώ από τα πρώτα ήταν το «Belita» του Γιάννη Κούστα, το «Ο’ceanos» και το «Hadia». Δεν ήταν λίγοι όμως και όσοι προτίμησαν να μεταβούν στο νησί με τα learjets τους.
Παρά τα βαριά ονόματα της guest list, που περιλάμβανε εφοπλιστές και κραταιούς επιχειρηματίες, δεν έλειψαν η ανάλαφρη διάθεση και το κέφι, το οποίο απογειώθηκε όταν στη σκηνή του υπαίθριου θεάτρου «Γαστούρι», το οποίο βρίσκεται μέσα στο κτήμα, ανέβηκαν οι Melisses με τον Χρήστο Μάστορα να καλεί τους πάντες σε ξεφάντωμα. Την προτροπή του ακολούθησαν η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λεό Πατίτσα, αλλά και ο κοσμηματοπώλης Κώστας Καίσαρης, ο οποίος επιμελήθηκε τις ασημένιες μπομπονιέρες και τον βαφτιστικό σταυρό της νεοφώτιστης. Την φωτογραφική κάλυψη επιμελήθηκαν ο Jordan Makarof και ο George Santamouris (Wedtime Stories).
Παρόντες ήταν ακόμη η Αναστασία Καίσαρη και ο αρραβωνιαστικός της Τόμας Πέρσι, ο Γιάννης και η Πηνελόπη Μαυρή, ο Μάριος και η Δέσποινα Κάτσικα, ο Παύλος και η Χρύσα Κανελλοπούλου, ο Ανδρέας Μαρτίνος, η Μπέσσυ Λαιμού, ο Αλέξανδρος Σαμαράς και η Ετα Παγίδα, ο Νίκος και η Μάιρα Τσαβλίρη, ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Βίλλυ και η Μαίρη Παναγιωτίδη, η Κατερίνα Λαναρά, η Χαρίκλεια Μουνδρέα, η Χάλα Χούρι, η Ράνα Ζέιν, η Νινέττα, ο Χάρης και η Εμιλυ Βαφειά, μέλη των οικογενειών Προκοπίου και Μαυρακάκη και σύσσωμη η οικογένεια Δαλακούρα, αφού ο εφοπλιστής Δημήτρης Δαλακούρας μαζί με τη Βασιλίνα Φλωρίδη ήταν οι νονοί. Στη χαρά του ζεύγους Κούστα συμμετείχαν και οι γιοι του Γιάννη Κούστα Ρομπέρτο και Δημήτρης.
Η θυγατέρα Κούστα πήρε το όνομα Αικατερίνη, από τη μητέρα της Δήμητρας, Κατερίνα Ασκούνη. Εφτασε στην εκκλησία στην αγκαλιά των γονιών της, φορώντας ένα φορεματάκι υψηλής ραπτικής Gucci, αγορασμένο από την επιστήθια φίλη του ζεύγους Κούστα, Αρετή Δαλακούρα, η οποία μάλιστα μοίρασε τα μαρτυρικά -ασημένια σταυρουδάκια με μικρά ματάκια πάνω τους- στους περίπου 300 καλεσμένους. Αλλωστε, ο ρόλος της κυρίας Δαλακούρα, που εντυπωσίασε με την κατακόκκινη Alexander McQueen τουαλέτα της, ήταν επιτελικός ως σύζυγος του Δημήτρη Δαλακούρα, που, όπως προαναφέρθηκε, βάφτισε
τη μικρή μαζί με την παιδική φίλη της Δήμητρας, Βασιλίνα Φλωρίδη, της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας.
Αμέσως μετά τη βάφτιση, οι Κούστα κατάφεραν να ανοίξουν και να δεξιωθούν τους φίλους τους στους κήπους του Αχιλλείου, του παλατιού της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, που έμεινε στην Ιστορία ως πριγκίπισσα Σίσσυ. Πολλοί από τους καλεσμένους με το που αντίκριζαν το ροζ σκηνικό που είχε στηθεί για το δείπνο αναφωνούσαν πως όλα μοιάζουν παραμυθένια. Παραμυθένια, το δίχως άλλο, ήταν και η εμφάνιση της μητέρας της νεοφώτιστης. Εκτός από εκθαμβωτική, η Δήμητρα Κούστα αποδείχθηκε ultra chic επιλέγοντας για μια ακόμη φορά ρούχο υψηλής ραπτικής από τον οίκο Dior, το οποίο μαζί με τα μπριγιαντένια κοσμήματά της συνέθετε ένα look που παρέπεμπε σε κόκκινο χαλί.
Οι ευτυχείς γονείς με τη νεοφώτιστη στην αγκαλιά τους πόζαραν στους φωτογράφους για το καθιερωμένο οικογενειακό άλμπουμ, προτού υποδεχθούν τους καλεσμένους τους στον χώρο της δεξίωσης, με cocktail Bellini για welcome drink και χωνάκια με μους ταραμά. Η ζωντανή μουσική συντρόφευσε ευχάριστα το δείπνο που είχε επιμεληθεί και πάλι ο Λευτέρης Λαζάρου. Το πρώτο πιάτο ήταν καβούρι με μήλο, βασιλικό κουνουπίδι και μανταρίνι.
Ακολούθησε ένα πιάτο με κριθαράκι με γαρίδες, κρασί Λήμνου, μπούκοβο και παρμεζάνα. Στη συνέχεια σερβιρίστηκε φιλέτο χριστόψαρο με κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ, πίκλες μουστάρδας και πιπέρι κακάο, ενώ για επιδόρπιο προσφέρθηκε lemon pie mousseline ginger, κρέμα λεμόνι, μπισκότο αμύγδαλο και παγωτό. Μετά το δείπνο, τη διασκέδαση ανέλαβε ο διάσημος Ιταλός καλλιτέχνης Αλεσάντρο Ριστόρι, γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στα μέλη της high society που τον προτιμούν συχνά στα καλέσματά τους.
Ηδη από το πρωί της Κυριακής αρκετοί από τους καλεσμένους όπως ο Χρύσανθος Πανάς και ο Κώστας Καίσαρης αναγκάστηκαν να αναχωρήσουν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων τους. Το ίδιο βράδυ επέστρεψαν στην Αθήνα με το σκάφος τους και ο Γιάννης με τη Δήμητρα και τη μικρή Belita. Αλλωστε, έχουν αρκετές εκκρεμότητες να τακτοποιήσουν προτού αναχωρήσουν για τις ήδη προγραμματισμένες καλοκαιρινές διακοπές τους στη Γαλλική Ριβιέρα μαζί με την Αρετή και τον Δημήτρη Δαλακούρα.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την πηγή: Protothema.gr
Corfuland Live Webcams

Τα Δίχτυα
Δασσιά

Off Town
Άνω Πυργί, Ύψος

La Veranda Di Corfu
Ναυσικάς, Κανόνι
Προβεβλημένες Αγγελίες
- Ζητείται εργασία σε βίλα από ζευγάρι 08.09.26
- Ζητείται προσωπικό από εστιατόριο εντός πόλεως 08.09.26
- Ενοικιάζονται διαμερίσματα στα Δανήλια 08.09.26
- Ενοικιάζονται γκαρσονιέρες στη Νότια Κέρκυρα 08.09.26
- Ζητείται συνεργάτης Pilates Reformer 08.09.26
- Ζητείται πωλήτρια για κατάστημα υποδημάτων στην πόλη 08.09.26
- Ενοικιάζονται πλήρως επιπλωμένα studio στο Κοντόκαλι 08.09.26
- Ζητείται βαλές από το ξενοδοχείο Grecotel Daphnila Bay 08.09.26
- Ζητείται φύλακας από τo ξενοδοχείο Grecotel Daphnila Bay 08.09.26
- Ζητείται προσωπικό από την Grecotel Hotels & Resorts 08.09.26
- Ζητείται προσωπικό από τα Kazianis Super Market 08.09.26
- Ζητείται τεχνίτης υδραυλικός 07.09.26
- Πωλείται οικόπεδο στο Χαλικούνα 07.09.26
- Zητείται προσωπικό από το super market Diellas 07.09.26
- Ζητείται σερβιτόρος/α από εστιατόριο στο κέντρο της πόλης 07.09.26
- Ενοικιάζεται σπίτι στους Σιναράδες 07.09.26
- Ζητείται προσωπικό από την επιχείρηση Κρητικός 07.09.26
- Ζητείται πωλήτρια από το ζαχαροπλαστείο Σουπιώνης στου Βρυώνη 07.09.26
- Ζητείται καθαρίστρια/ής σε τουριστικά καταλύμματα στις Έρμονες 07.09.26
- Ζητείται προσωπικό από το old buoy 07.09.26
- Ζητείται barista για καφέ στην πόλη 07.09.26
- Ενοικιάζεται δυάρι στον Ύψο 07.09.26
- Ζητείται εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης 07.09.26
- Ενοικιάζεται διαμέρισμα στο Πεντοφάναρο 07.09.26
- Ενοικιάζεται στούντιο στο κέντρο 07.09.26
- Ζητείται προσωπικό από τα δωμάτια απόδρασης Fortress of Secrets 07.09.26
- Παραδίδονται ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα 07.09.26
- Ζητείται barista από καφέ στις Κουλίνες 07.09.26
- Ζητούνται barista και διανομέας 07.09.26
- Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής 07.09.26






