Τι παίζει Σήμερα

Ionian Wikithon 2022, 14-20/05/2022

Ώρα έναρξης: 05:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας αποδεχόμενη πρόσκληση από τον Μορφωτικό–Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών, παρέστει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα το Εμιράτο Sharjah, από τις 22/10 έως και 31/10/2021.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Ινστιτούτου Πολιτισμού του Sharjah, της Κυβέρνησης και της αυτού Υψηλότητας Σεΐχη Dr Sultan bin Mohammed All Qasimi.
 
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 
Τιμώμενη χώρα ήταν η Ελλάδα και η Λέσχη  που εκπροσωπήθηκε από τον κ.Ανδριώτη Αναστάσιο και τον κ.Βάρελη Κωνσταντίνο, εφτιαξε καθόλη την διάρκεια της έκθεσης, εδέσματα με την μορφή των amuse bouche που αποτελούνταν από τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην έκθεση, όπως Λάδι , Μέλι , Kumquat και τα παράγωγά του, μοσχαρίσιο νούμπουλο καθώς και αυγοτάραχο.
Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
 
Κατά την παραμονή μας εκεί έγιναν διάφορες συναντήσεις – συζητήσεις με ανθρώπους του Πολιτισμού και των Τεχνών, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τον Ελληνικό Πολιτισμό και το Νησί μας, καθώς η αποστολή συμμετείχε και στην έκθεση DUBAI EXPO 2020.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μορφωτικό–Πολιτιστικό Σύλλογο Σινιών για τούτην την πρόσκληση και ταυτόχρονα να τoν συγχαρούμε για το έργο τoυ και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού του νησιού μας και των προϊόντων του.

Corfuland Live Webcams

La Veranda Di Corfu

Ναυσικάς, Κανόνι

Δείτε live

Vrachos

Παλαιοκαστρίτσα

Δείτε live

Mojitos

Ύψος

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News