Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η Κερκυραία Ειρήνη Πέννα σε έκθεση Ζωγραφικής του Δήμου Αθηναίων

Η ΚΕΡΚΥΡΑΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΙΧΑΗΛ ΡΩΜΑΝΟΥ...
 
 
Με μεγάλη επιτυχία και απίστευτη κοσμοσυρροή ολοκληρώθηκε η μεγαλειώδης έκθεση για την Ειρήνη που διοργάνωσε ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων σε καλλιτεχνική επιμέλεια του γνωστού και διακεκριμένου εικαστικού και επιμελητή εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανού, στο εντυπωσιακό κτίριο του Πνευματικού Κέντρου, στην Ακαδημίας 50.
 
Συγκεκριμένα, για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε στην Αθήνα, από τον Πολιτισμικό Οργανισμό, η ομαδική έκθεση τριάντα νέων αξιόλογων καλλιτεχνών με τίτλο "Ελληνικά χρώματα - Ειρηνικά χρώματα" με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ειρήνης, σε επιμέλεια και καλλιτεχνική διεύθυνση project του Μιχαήλ Ρωμανού, με σκοπό να παρουσιαστούν οι ειρηνικές δημιουργίες των ταλαντούχων καλλιτεχνών. 
 
Στην έκθεση συμμετείχε μεταξύ άλλων, η ταλαντούχος Κερκυραία καλλιτέχνις Ειρήνη Πέννα, όπου με τα καταπληκτικά έργα της, εντυπωσίασε το πολυπληθές κοινό της έκθεσης.

 

Image 

Έργο Ειρήνης Πέννα

 

Την έκθεση που εγκαινίασε ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Πολιτισμικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων κύριος Άγγελος Μοσχονάς, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ άλλων μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθηγητές της Σχολής Καλών Τεχνών, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί, συλλέκτες έργων τέχνης καθώς και οι φίλοι και οι συγγενείς των τριάντα συμμετεχόντων καλλιτεχνών που είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν και τον εντυπωσιακό χάρτη με τα έργα της έκθεσης.
 
Στο φινάλε της έκθεσης ο Μιχαήλ Ρωμανός οργάνωσε μία ποιητική βραδιά όπου παρουσίασε το πρωτοποριακό διαδικτυακό project "Ένα φύλλο ελιάς" που διοργανώθηκε ταυτόχρονα με την έκθεση και αποτέλεσε παράλληλη καλλιτεχνική δράση στο internet:  http://1filloelias.blogspot.com

 

Image 

"Άποψη της έκθεσης "Ελληνικά χρώματα - Ειρηνικά χρώματα ΙΙ" στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων"

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

 
 

Corfuland Live Webcams

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Porto Nuovo Restaurant

Κασσιόπη

Δείτε live

Corfuland News