Τι παίζει Σήμερα

Pokerface @Σινέ Ορφεύς, 1-7/12

Ώρα έναρξης: 22:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

H CulturePolis στο τελικό συνέδριο του έργου SustCult

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

H CulturePolis στο τελικό συνέδριο έργου SUSTCULT

Το έργο «SUSTCULT -  Επιτυγχάνοντας βιωσιμότητα μέσω μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης στη διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς», SUSTCULT μετά από διαδρομή 3 ετών και σημαντική δραστηριότητα στην Κέρκυρα, φθάνει στο τέλος του και οργανώνει την τελική του  διάσκεψη στη Λιουμπλιάνα, Σλοβενία στις 8 Απριλίου 2014.

H CulturePolis θα συμμετάσχει με τετραμελή αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο της τον Βασίλειο  Λαοπόδη, τα στελέχη της Φωτεινή Παπαχατζή και Κατιάνα Χούλη και με προσκεκλημένη την Λίνα Ρούσσου, νικήτρια του διαγωνισμού ΟΡΑΜΑ για την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας το 2013.

H CulturePolis στο τελικό συνέδριο του έργου SustCult

Οι εταίροι του έργου με επικεφαλής το Δήμο Βενετίας θα παρουσιάσουν τη τεχνογνωσία που αποκτήθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε θέματα βιώσιμης διαχείρισης των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς και θα εξετασθούν οι μελλοντικές ευκαιρίες και καλές πρακτικές.  

Κατά τη διάσκεψη η CulturePolisθα επιδείξει τα αποτελέσματα  εφαρμογής της μεθοδολογίας SUSTCULT στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, Μνημείο UNESCO, όπως και οι λοιποί εταίροι για το δικό τους Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, που είναι το αποτέλεσμα πολύμηνης ανοικτής διαβούλευσης με τους θεσμικούς φορείς, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες που ζούν και δραστηριοποιούνται στο κάθε μνημείο.

Στη φωτογραφία το εξώφυλλο του βιβλίου (ελληνική έκδοση) που έχει ήδη από το 2013 αναρτηθεί και διανεμηθεί ηλεκτρονικά στους εμπλεκομένους φορείς. Η έκδοση αυτή μαζί με ειδικό ερωτηματολόγιο διατύπωσης θέσεων, θα αποσταλεί σε όλους τους συνδυασμούς που διεκδικούν το Δήμο Κέρκυρας και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 30 Απριλίου 2014 στην Κέρκυρα σε ειδική εκδήλωση για το κλείσιμο του έργου SUSTCULT.

Περισσότερα >>> http://culturepolis.org/gr/cpnewscatalog/617-2-sustcult-

 

Πληροφορίες

Γραμματεία CulturePolis

Αλεποχώρι Καμάρας, 49084 Κέρκυρα

Τηλ. 26610 54592 / 6944 726602

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / culturepolis.org

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News