Τι παίζει Σήμερα

Thank Love Its Friday @ Cabal, 02/06/2023

Ώρα έναρξης: 19:00

Dj March @ 54 Dreamy Nights, 02/06/2023

Ώρα έναρξης: 20:00
Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Η Χορωδία Κέρκυρας στο Ηρώδειο, 04 Ιουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την μεγαλειώδη συναυλία της Χορωδίας Κέρκυρας τον περασμένο Απρίλη στο θέατρο Badminton της Αθήνας, όπου την εκδήλωση μετέδωσε η Κρατική τηλεόραση τις προηγούμενες ημέρες , μια άλλη σπουδαία εκδήλωση θα παρουσιάσει αυτή την φορά στο ΗΡΩΔΕΙΟ. Έτσι την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 στο θέατρο Ηρώδου Αττικού θα παρουσιαστεί η ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ με 100 και πλέον χορωδούς της που θα αποτελούν την Ανδρική, Παιδική και Νεανική Χορωδία ,συμμετέχοντας μαζί με άλλες Επτανησιακές Χορωδίες στην μεγάλη εκδήλωση του εορτασμού των 150 χρόνων της ένωσης της Επτανήσου με την Ελλάδα και που διοργανώνεται από Επτανησιακά σωματεία της Αθήνας. 

Η Χορωδία Κέρκυρας στο Ηρώδειο, 04 Ιουλίου

Το μουσικό έργο που θα αποδοθεί είναι ο Ύμνος στην Ελευθερία του Διονυσίου Σολωμού και Νικολάου Μαντζάρου σε διασκευή του κ Άλκη Μπαλτά και σε Διεύθυνση του Ζακυνθινού Μαέστρου κ. Ιάκωβου Κονιτόπουλου. 

 

Η Χορωδία Κέρκυρας στο Ηρώδειο, 04 Ιουλίου

Οι προετοιμασίες της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ συνεχίζονται αδιάκοπα από τον χειμώνα με την φροντίδα και την επιμέλεια της Μαέστρου μας κ. Χριστίνας Καλλιαρίδου 

Η Χορωδία τους Κερκυραίους και Επτανήσιους της Αθήνας καθώς και τους ντόπιους συμπατριώτες μας να τιμήσουν την μεγάλη αυτή μουσική εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες στα Γραφεία της Χορωδίας Kέρκυρας.

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland News