Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

H Carnival με το νεότευκτο Vista και το πρώτο πλωτό cinema από το 2016 Κέρκυρα

H Carnival επιστρέφει στην Ευρώπη το 2016 με κρουαζιέρες σε Κέρκυρα

Κρουαζιέρες 8 και 10 ημερών, με περάσματα, μεταξύ άλλων προορισμών, από την Αθήνα και την Κέρκυρα, και με το νέο κρουαζιερόπλοιο Vista, ανακοίνωσε για το 2016 η Carnival Cruise Lines, σηματοδοτώντας την επιστροφή της στην Ευρώπη μετά το 2013.

Το πλοίο θα προσεγγίσει τα λιμάνια της Αθήνας, της Βαρκελώνης, του Ντουμπρόβνικ, της Σμύρνης, της Κέρκυρας, του Λιβόρνο (Ιταλία), της Μασσαλίας, της Messina (Σικελία), της Νάπολης, της Ρώμης, της Τεργέστης και της τη Βαλέτα ξεκινώντας τη σεζόν την 1η Μαϊου από την Τεργέστη με την προσθήκη μιας επιπλέον 12ήμερης κρουαζιέρας από τη Βαρκελώνη ειδικά για τη βρετανική αγορά. Μετά την 1η Μαϊου, θα ακολουθήσουν άλλες 18 κρουαζιέρες πριν την τελική προς Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο.

vista vista2 vista3 vista4 vista5

 

Το homeport του πλοίου δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο επιχειρήσεων της Carnival Cruise Lines, το Vista είναι το καλύτερο κρουαζιερόπλοιο στην ιστορία της βιομηχανίας. Θα περιλαμβάνει τον πρώτο πλωτό κινηματογράφο IMAX καθώς και τις διάσημες παμπ της Carnival Red Frog και ζυθοποιείο όπου θα παρασκευάζονται τρεις ποικιλίες μπύρες κατά τη διάρκεια των ταξιδίων.

Το πλοίο διαθέτει μεγαλύτερη περιοχή αφιερωμένη στο Havana Bar, με πισίνα και καμπίνες που θυμίζουν Κούβα.

Επιπλέον, το Vista θα περιλαμβάνει μια νέα κατηγορία καμπινών που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για οικογένειες, με τίτλο Family Harbor.

Οι καμπίνες θα μπορούν να φιλοξενήσουν έως και πέντε άτομα, με πρόσβαση σε σαλόνι.

Πηγή: tornosnews.gr

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News