Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Έκδοση ψηφιακού δίσκου για την άφιξη του Πατριάρχη από τη Βυζαντινή Χορωδία

Έκδοση ψηφιακού δίσκου για την άφιξη του Πατριάρχη από τη Βυζαντινή Χορωδία

Η Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας εξέδωσε ψηφιακό δίσκο αφιερωμένο στην Α.Θ.Π. τον Οικουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίο με την ευκαιρία της επισκέψεώς του στην Κέρκυρα. 

Ο τίτλος του Ψηφιακού Δίσκου είναι «Κέρκυρα Υποδέχου» και εκδίδεται με την αφορμή της επισκέψεως της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κκ. Βαρθολομαίου στην Κέρκυρα.

Ο Ψηφιακός Δίσκος περιλαμβάνει ύμνους επί τη υποδοχή τους Παναγιωτάτου, τους οποίους συνέθεσε μετά από αίτημα της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας, ο Πανοσιολογιότατος Ιερομόναχος π. Αθανάσιος Σιμωνοπετρίτης Υμνογράφος της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας,  επιλεγμένους ύμνους από τις ακολουθίες των εν Κερκύρα Αγίων καθώς και τον Πολυχρονισμό του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Η έκδοση αυτή αποτελεί φόρο τιμής στην Α.Θ.Π. τον Οικουμενικόν Πατριάρχην κ.κ. Βαρθολομαίον και την Μ. Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως και αποτελεί μια μικρή συμβολή και συμμετοχή της Βυζαντινής Χορωδίας Κερκύρας στην υποδοχή της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Κέρκυρα.

http://byzantinhxorodiakerkyras.blogspot.gr/2014/12/blog-post_10.html

 

Κεντρική διάθεση: Βυζαντινή Χορωδία Κερκύρας. 

ΤΘ. 191 Κέρκυρα 49100

Τηλ. 6937765348 & 6946072106 

Mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News