Ειδοποίηση
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

H απάντηση του Σάκη Ρουβά στη Χρυσούλα Διαβάτη - Δείτε Video

Φωνές, δυσφορία, χειροκροτήματα, αντιδράσεις και ο Σάκης Ρουβάς να φωνάζει πως πήρε το βραβείο με την ψυχή του: Δεν πρόκειται για μια μετα-περφόρμανς αλλά για όσα έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής 08/12/2014 κατά την απονομή των βραβείων «Κάρολος Κουν» 2013-14 με τον Σάκη Ρουβά να παίρνει το μεγάλο βραβείο Αρχαίου Δράματος για την ερμηνεία του ως Διόνυσος στην τραγωδία Βάκχαι του Ευρυπίδη το περασμένο καλοκαίρι που παρουσιάστηκε και στο θέατρο Μον Ρεπό της Κέρκυρας.

«Με τι εφόδια πήρε το βραβείο» ακούστηκε μια γυναικεία φωνή όταν ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή της αίθουσας Δημήτρης Μητρόπουλος στο Μέγαρο Μουσικής για να παραλάβει το βραβείο του.

«Με την ψυχή μου» φώναξε ο Ρουβάς που πιο ετοιμόλογος και σίγουρος από ποτέ έδειξε να πατά σε ένα χώρο που τον έχει αμφισβητήσει, που τον θεωρεί παρείσακτο.

«Η ψυχή και η καρδιά των ανθρώπων δε χρειάζεται διπλώματα»H απάντηση του Σάκη Ρουβά στη Χρυσούλα Διαβάτη - Δείτε Video

 

 

Δεν είναι τυχαίο ότι η Χρυσούλα Διαβάτη που τιμήθηκε για το «Δυο γυναίκες χορεύουν», αρνήθηκε να πάρει τη διάκρισή της και δήλωσε από μικροφώνου:

«Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».

Η ατάκα αυτή έδωσε και την «πάσα» στον Ρουβά να πει κατά τη βράβευσή του ««Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι».


Τα πνεύματα προσπάθησε να ηρεμήσει ο Κυριάκος Λουκάκος (πρόεδρος της επιτροπής μουσικής) λέγοντας πως σε αυτή την εκδήλωση βραβεύονται άνθρωποι και προσπάθειες, όχι προκαταλήψεις. Όλα αυτά έλαβαν μέρος στην απονομή των βραβείων Κάρολος Κουν και των βραβείων Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2013 – 14 της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών & Μουσικών Κριτικών, μέλους της Διεθνούς Ενώσεως Κριτικών Θεάτρου. Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news

 

Δείτε το Videο: 

Corfuland Live Webcams

Morosa Vintage & Simatis Real Leather

Ελ. Βενιζέλου 26, Παλιό Λιμάνι, Κέρκυρα

Δείτε live

Oasis

Πέραμα, Κέρκυρα

Δείτε live

Akti Kontogialos

Παραλία Κοντογυαλού

Δείτε live

Corfuland Tips

Corfuland News